Korn - Remember Who You Are

Remember Who You Are

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genre:Nu Metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: 1/10 baseret på 1 stemme.

Titlen på Korns seneste album skulle indikere at bandet søger tilbage til deres rødder, men de skøre musikalske udfald er slet ikke i nærheden af hvad, der blev præsteret på de to første Korn albums, så fans der forventer en "Life Is Peachy - part 2" vil uden tvivl blive skuffede.

Korn er således stadig sangorienteret, som det i stigende grad har været tilfældet fra deres tredje album og fremefter, men hvor eksempelvis “Follow The Leader", og i mindre grad "Issues" og “Untouchables", havde sange som stadig holder i dag, tvivler jeg meget på at det også vil gøre sig gældende for "Korn III: Remember Who You Are". Albummet bærer præg af en higen efter gamle dage (Korn har således hevet deres gamle producer Ross Robinson ind i folden igen i forsøget at lyde som på de første par plader) og det bliver desværre aldrig rigtig helt godt. I hvert fald virker det som at det meste kreative brændstof er fyret af efter "Oildale (Leave Me Alone)", "Pop a Pill" og "Fear Is a Place to Live" og herefter tynder det ud i de memorable riffs og omkvæd.

Godt nok får sange som "Holding All These Lies" og "The Past" hevet albummet op forbi det middelmådige, men "Korn III: Remember Who You Are". får bestemt ikke vækket nu metallen til live igen. En lille håndfuld udmærkede sange retfærdiggør dog dette album.