Disturbed - Ten Thousand Fists

Ten Thousand Fists

· Udkom

Type:Album
Genre:Nu Metal
Spilletid:56:28
Antal numre:14

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 3 stemmer.

Nu er nu-metal ikke lige min favorit stil, men der findes altså to bands, Disturbed og System Of A Down, der får sådan en gammel rotte som mig op af stolen. Og begge bands har leveret simpelthen klassikere i år inden for genren.

Disturbed har med "Ten Thousand Fists" lavet ikke mindre end deres bedste album til dato. Det er mere i stil med debuten "Sickness" som var klart mere heavy end "Believe". David Draiman er tilbage med sin stakkato vokal, han er simpelthen en verdensklasse vokalist. Draiman droppede ellers lidt sin sangstil på "Believe", da Disturbed var træt af at blive smidt i nu-metal båsen. Personligt har jeg da heller ikke syntes der var meget Nu over dem, det er simpelthen bare groovy moderne metal, og man skal lige tænke på, at det var Joey De Maio (Manowar) der opdagede dem. Men skidt nu med det.

Disturbed har smidt 14 numre på denne plade, som man både kan nynne med på samt svinge sit kranie til - det svinger bare. Coveret har ingen ringere end Todd Mc.Farlane (Spawn,Spiderman m.fl.) lavet. Han er nok verdens bedste tegner - det er måske lidt kliché agtigt, men cool alligevel.

Tekstmæssigt er vi over i anti Bush universet, og det er også efterhånden meget kliché agtigt, men igen er det jo sangene det kommer an på og det er bare fee metal. Sangopdelingen på pladen er måske uheldig, da de fire første numre er de bedste i Disturbed's karriere, de resterende er også gode men når ikke helt de fire første, så hvis de var fordelt lidt bedre kunne jeg kun give top karakteren, så de må nøjes med 90 %. Det skal selvfølgelig lige nævnes, at med covernummeret "Land Of Confusion" (Genesis) har Disturbed igen lavet cover nummer i deres helt egen groovy stil. Genialt.

Tracklist

 1. Ten Thousand Fists
 2. Just Stop
 3. Guarded
 4. Deify
 5. Stricken
 6. I'm Alive
 7. Sons of Plunder
 8. Overburdened
 9. Decadence
 10. Forgiven
 11. Land of Confusion
 12. Sacred Lie
 13. Pain Redefined
 14. Avarice

Kommentarer (2)

Iron

Indlæg: 23

Godt nok er jeg heller ikke

Godt nok er jeg heller ikke selv så meget inde i den genre af metal, men dette album tror jeg sgu er rigtig godt!

Stricken = Kanon nummer!

dena

Indlæg: 1

Jeg kunne ikke være mere enig

Jeg kunne ikke være mere enig med dette review. Helt klart en anbefalelsesværdig skive :)

Tilføj kommentar