Hatriot - Heroes Of Origin

Heroes Of Origin

· Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

"Zetro" Souza er tilbage i storform.

Steve "Zetro" Souza er nok bedst kendt som ham, der tog over i Exodus som sanger efter Paul Baloff, og som Testaments oprindelige forsanger ikke at forglemme. Zetro er således lidt af en legende i thrash-verdenen, og nu vender han tilbage med Hatriots (der desuden tæller hans to sønner på henholdsvis bas og trommer) debutalbum, Heroes of Origin.

Og der er knald på hele vejen igennem. Fra start til slut bydes der på uptempo og aggressiv thrash med enkelte tungere mellemstykker nu og da. Riffsne er primært old school Bay Area-stil med enkelte tekniske tendenser nu og da. Og selvom Hatriots stil hovedsageligt er god gammeldags thrash metal, så leverer Nicholas Souza da nogle blastbeats nu og da, som passer fint ind i Hatriots stil. På guitarsiden viser de to guitarister, Kosta Varvatakis og Miguel Esparza, at de i hvert fald kan deres kram både i lead- og rytmeafdelingen. Den instrumentale side af skiven er solid og aggressiv og sidder lige i thrash-skuret.

Zetros karakteristiske vokal lyder bedre og mere aggressiv end nogensinde før. Han skriger sig aggressivt gennem albummet og lyder nærmest bedre på denne skive end han gør på Exodus-klassikere som Impact Is Imminent og Fabulous Disaster. Aldrig har han lydt vredere. Han er ganske simpelt i storform. Hans sangstil er nok lidt en "acquired taste", men, er man til Blaine Cooks (The Accüsed og Denial Fiend) stemme, så burde man ikke have nogle problemer med Zetros sangstil.

Produktionen er ganske vist ikke så krystalklar, som man ellers hører på mange metal-albums nu om dage, og guitarerne har lidt af den barberbladslyd, man hører på de to ovennævnte Exodus-skiver. Dette er måske ikke en produktion, der behager alle, men jeg har bestemt ingen problemer med den.

Fans af Exodus, Testament og lignende Bay Area bands, og old school thrash metal generelt, bør bestemt give Hatriots Heroes of Origin et lyt.

Rock ud med Zetro & co. til Blood Stained Wings:

Tracklist

  1. Suicide Run
  2. Weapons Of Class Destruction
  3. Murder American Style
  4. Blood Stained Wings
  5. The Violent Time Of My Dark Passenger
  6. Globicida
  7. And Your Children To Be Damned
  8. The Mechanics Of Annihilation
  9. Shadows Of The Buried
  10. Heroes Of Origin

Tilføj kommentar