Garagedays - Dark And Cold

Dark And Cold

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Thrash metal
Spilletid:41.17
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Østrigske Garagedays blev dannet i 2005 grundet deres kærlighed til den "gode gamle 80er metal". De har indspillet adskillige demoer og nu er de ude med deres første album ''Dark And Cold''.

Albummet er en blanding mellem metal fra 80erne primært Power og Thrash Metal. Albummet er en hyldest til Metals spæde og store dage tilbage i 80erne, dog formår det samtidig at lyde frisk og relevant for metalhoveder nu om dage. Albummet er helt klart allermest inspireret af 80er giganterne Metallica og Judas Priest.

Albummet har en del numre som nok skal få dine ører til at bløde som fx ''Last Breath'' og ''Piece of Shit'' som er ret så hurtige og voldsome, med nogle bemærkelsesværdige trommer og guitar soloer. Enkelte numre skaber mørkere stemninger og temaer som i nummeret ''Lord Of Darkness " eller ''Four'' som er akkompagnement af lyden af regn og torden i det fjerne.

Sammenfattet er der her tale om en rigtig god metal plade, der levere både stor energi og kraft - ret ret så imponerende for et debut album! Dette album er for alle jer som elsker gedint godt 80er Metal. For alle jer der savner storhedstiden. Dette album skal nok vække gode minder, og er helt klart en gennemlyting værd.

Tilføj kommentar