Desaster - The Arts of Destruction

The Arts of Destruction

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Thrash metal
Spilletid:44.16
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

The Arts of Destruction er efterfølgeren til albummet Satan's Soldiers Syndicate fra 2007, så fans har måttet vente længe på dette udspil fra de tyske black/thrash metal band Desaster.

Thrash/black metal er en genre jeg holder utroligt meget af, men synes efterhånden det er sjældent man støder på et band der er mere blacket end thrashet, men sådan er det i det her tilfælde.

Albummet er hverken godt eller dårligt, der er nogle solide riffs og en god produktion, men der mangler bare lidt kant og originalitet samtidig. Hver sang føles som om du har hørt det før på et eller andet tidspunkt.

Men der er dog én stærk sang på albummet som skiller sig ud og får dig med helt fra start. "Phantom Funeral" har en intro der virkelig får dig med og en du vil huske og få dig lyst til at give flere gennemlytninger, hvilket du sandsynligvis også kommer til.

The Arts of Destruction er et album til dig som har lyst til black/thrash med gode thrashede riffs såvel som en klar blacket kant også, med atmosfæriske riffs.