Cold Snap - All Our Sins

All Our Sins

· Udkom

Type:Album
Genre:Groove
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Kroatiens store håb

Når man i disse VM-tider nævner Kroatien, er det unægteligt landets fodboldlandshold, der er det første, man tænker på. Det lille land med kun fire millioner indbyggere har i mange år imponeret på denne front, men der er også andre ting i det lille land, der skal holdes øje med; nemlig groove metal-bandet Cold Snap. Med tre langspillere og en EP i ryggen, er de nu klar med deres fjerde album, All Our Sins, og selvom der absolut er plads til forbedringer, er det en ganske habil plade.

Tre lyspunkter. Ni gange fyld

Første single, “Distance”, der omhandler de mange flygtningestrømme rundt omkring i Europa, er et af albummets lyspunkter. Det er hårdtslående og aggressivt, og lige præcist, hvad denne groove metal/metalcore-hybrid bør være. Det er godt skrevet, flot udført og ganske catchy. Det samme kan siges om et par af pladens andre numre. “Fallen Angels” og “Demons” er ligeledes rigtig fornuftige skæringer med fine hooks, men desværre stopper det så også her. All Our Sins er nemlig i sin helhed lidt for ensformig, og når det kun er tre ud af skivens tolv numre, der rigtig skiller sig ud, flyder det hele hurtigt sammen i et misk-mask af lettere intetsigende kompositioner. Bevares, bundniveauet er højt, men alt for store dele af pladen er hurtigt glemt.

Cold Snaps to foregående plader blev produceret af den danske stjerneproducer Tue Madsen, og det samarbejde er åbenbart noget begge parter er glade for, for det er nemlig også ham, der drejer knapperne på All Our Sins - og det gør han godt! Alle elementer har en dejlig sprød lyd, men det er i særdeleshed vokalen og backingvokalen, der ligger helt perfekt i mikset. Fedt at lytte til! Og når nu vi er ved vokalen, så prøv lige at lytte ekstra godt efter når frontmand Jan Kerekeš skruer op for stemmen; er det bare mig, eller lyder han ret meget som Greg Puciato? Døm selv. Stemmen er i alle fald god.

Kun lige over middel

Tre gode numre ud af tolv mulige, en flot produktion og en dygtig sanger trækker ikke den samlede karakter helt derop, hvor det rigtigt er sjovt. Der skal mere til. Bandet lyder godt, spiller godt og har bestemt fat i noget, der på sigt kunne blive helt forrygende, men indtil videre vil det fortsat være fodbold man forbinder Kroatien med. Men der skal bestemt holdes øje med Cold Snap, for helt tosset er det bestemt ikke.

Tracklist

 1. Hesto And Pujto
 2. Fallen Angels
 3. Nothing
 4. Demons
 5. Crawling
 6. Remission
 7. 2 4 The System
 8. Witness Of Your Sickness
 9. No Were Not Even
 10. Pain Parade
 11. Hated
 12. Distance

Tilføj kommentar