Catalepsy - Bleed

Bleed

· Udkom

Type:Album
Genrer:Deathcore, Hardcore
Spilletid:39.03
Antal numre:10

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Catalepsy er et Amerikansk Deathcore band fra 2004, som er opstået ud af de mange ''core'' subgenrer. Jeg hører selv lidt ''core'' engang imellem, i form af metalcore bands som fx Heaven Shall Burn, Caliban, Killswitch Engage og All That Remains. Catalepsy lyder dog langt fra ligesom disse før nævnte bands, måske med undtagelse af enkelte sange fra Caliban.

Albummet Bleed er bandets andet album, og sangene er forholdsvis intense og ubarmhjertige, med brug af en del blastbeats i et forsøg på at holde sangene hurtige. Dog føles mange af sangene forholdsvis langsomme, men de holdes tunge af den nærmest konstante bas og selvfølgelig et brutalt lavt growl. Vokalen er meget gutteral uden at være helt ude i det ekstreme. Det bedste nummer på albummet er helt klart ''Goliath'' efterfulgt af ''Bleed'', som begge nok er de mest agressive numre på pladen.

Desværre føles albummet meget generisk. Albummet begynder hurtigt at løbe sammen i en stor pøl af rod. Dog bliver albummet reddet lidt af en atmosfærisk originalitet, men formår stadig at forblive kedeligt. Der er bestemt ikke tale om et forfærdeligt album, det føles bare så trivielt. Så hvis du ikke allerede er fan af bandet, eller af Deathcore, er det her et album du sagtens kan styre uden om.