Timeless Hall igang igen

Efter cirka 12 år er det endeligt lykkedes at få samlet trådene og blive enige om at indspille og udgive det materiale der blev komponeret op til bandets opløsning.

Timeless Hall starter optagelserne i slutningen af juni - starten af juli. Udgivelse og koncerter forventes sent på efteråret 2007.

Som det ser ud lige nu, bliver det med original besætning. Dvs. Drew Hart (vox), Arne Lunde (guit.), Peter Falk (guit.), Christian Kjær (bas), Frank Hansen (kedler) + div. gæste musikere.

Kommentarer (8)

hellcock

Indlæg: 189

Det er vist et projekt der er

Det er vist et projekt der er meget begrænset interesse om?

Timeless Hall

Indlæg: 3

Whatever, vi gør det sgu

Whatever, vi gør det sgu alligevel - MUAHAHAHAHAAAAA.

hellcock

Indlæg: 189

Naturligivs gør i det!

Naturligivs gør i det!

Ole Bach

Indlæg: 236

Den cd jeg har med Timeless

Den cd jeg har med Timeless Hall er kanon fed ingen tvivl om det, den holder stadig selv om den er fra 1998. Så herfra god vind fremover.

Timeless Hall

Indlæg: 3

Tak Ole

Tak Ole

Vi glæder os også meget til at komme igang. Vi er alle sammen blevet så meget bedre musikere, så det kan kun blive godt.

Jeg vil dog give Helvedespikken, at der "i gamle dage" var mere stjerneattitude end godt spil at finde i de tidligere udgivelser. Nu har vi chancen for at indspille numre fra den tid, men med et (forhåbentligt) mere modent udtryk.

Det bliver i hvertfald mere råt og upoleret. Både i forhold til vort eget tidligere materiale, men i særdeleshed også i forhold til den (i mine øjne) tyndbenede og nosseløse sukkerrock der bliver kaldt heavy metal nu om dage.

Ole Bach

Indlæg: 236

Det var så lidt kan i hilse

Det var så lidt kan i hilse Drew fra mig, vi skrev en del sammen da han var med Vanderhoff og også der sang han fantastisk.

Timeless Hall

Indlæg: 3

Hej Ole

Hej Ole

Selvfølgelig vil jeg hilse ham. Hvis du selv vil maile ham kan du droppe mig en mail, så sender jeg dig hans e-adresse.

Fang mig på timelesshall.com

Vi ses derude.

Hooksi

Indlæg: 1

Fedt at høre I er tilbage ...

Fedt at høre I er tilbage ... det er sgu nok ikke mere end en måneds tid siden (!) skiven sidst befandt sig i min afpiller ... gode minder!! Så "debut"koncerten I Pumpen - gode tider! Looking forward....!