Hungry Again

Legendariske Twisted Sister er gået i studiet for at genindspille deres klasikker fra 1984, "Stay Hungry". Bandet kommenterer beslutningen sådan:

"We have the capability to make the world's first re-recorded record the way it should have been", siger gruppens manager Daniel Stanton fra Coallier Entertainment Ltd. "'Stay Hungry' will be that record. Better than it was before. Better… stronger… faster. As the guys finish laying down all the drums and bass for the entire 'Stay Hungry' record and more songs to boot, guitar tracks are being set for this weekend, then vocals...
The rebuilding of this record will make history!"

Kommentarer (6)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Det er dybt Tragisk at de

Det er dybt Tragisk at de gamle herrer er i sådan penge nød, at de vil ødelægge en all time klassiker. med datidens sange og sound er umulig at forbedre, det kan være vi kommer til at høre en Nu Metal version. Det her er absolut Un Metal og Un True- Det er sådan noget pop ikonerne kan finde på. Jeg håber de brænder i helvede for den svinestreg.

Ole Bach

Indlæg: 236

De er total latterlige jeg

De er total latterlige jeg har aldrig set sådan en ynkelig livekoncert som den på Sweden Rock sidste år. Ganske enkelt pinligt lad dem gå i graven.O.B.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Jeg så dem nu til wacken, og

Jeg så dem nu til wacken, og da styrede de for vildt- jeg mener det er fedt de laver live shows igen. Jeg synes bare ikke man skal genindspille en klassiker, det er der overhovedet ingen grund til. Prøv og tænk hvis Judas priest fandt på at genindspille Painkiller...

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Jeg synes netop Stay Hungry

Jeg synes netop Stay Hungry har en fremragende produktion og lyd, fordi sådan var lyden dengang. I dag lyder alle produktioner mere eller mindre ens, Twisted Sister's "Stay Hungry" og Mötley Crüe's "Shout at the devil" har nogle af de bedste produktioner pga. den total beskidte og seje guitar sound.
I min verden kan en genindspilning ikke blive andet end en fiasko.

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Jeg kan godt se din pointe,

Jeg kan godt se din pointe, Keitel.
Min post er selvfølgelig også farvet af at jeg ikke kan tolerere 'tilsvininger' af Twisted Sister, hehe...

Skål!

Ole Bach

Indlæg: 236

Vedrørende Saxon de blev jo

Vedrørende Saxon de blev jo også nævnt angående genindspilninger,men de holder jo stort efter min mening jeg godt at når man træder på sine favebands så gør det lidt ondt.SAXON rules forever.O.B.