Electric Guitars er klar med deres andet album: String Fever

Mika Vandborg og Søren Andersen Mika Vandborg og Søren Andersen

De to guitarekvilibrister Mika Vandborg og Søren Andersen i Electric Guitars er nu parat med deres andet album `String Fever´.
 
Bandet er netop vendt hjem fra en turne i Tyskland, der bringer antallet af koncerter i 2014 op omkring de 70, og snart stikker de af igen til USA og Frankrig, inden det gælder 20 shows i Danmark i foråret 2015. Hvorefter de naturligvis er klar til både festivalsæson og efterårsturne. 

Søren Andersen fortæller:

Vi fik en del "klager" fra vores publikum over det første album, dog i en meget positiv rening. Man savnede mere guitar! Så der er mere hegn på String Fever. Det er et rendyrket rockalbum, der er mere bandvibe og vi har gjort alt hvad vi kunne for at få sangene optimeret. Folk der har set os på landevejen vil kunne genkende bandet helt tydeligt på optagelserne. Det er 4 mennesker live i samme rum, og vokaler er så lavet efterfølgende. Plus lidt flere guitars!" 

Albummet er kaldt `String Fever´ som en hyldest til 60-året for Fender Stratocaster’en. Albummet udkommer 2. februar. 

Vi anmeldte bandets debut til lunkne 5/10. Læs anmeldelsen her...

Kommentarer (1)

Viktor

Jeg ved sgu ikke helt, hvad

Jeg ved sgu ikke helt, hvad jeg synes om albummet. Personligt kan jeg bedst lide deres første, men det er selvfølgelig en smagssag.

/Viktor
http://guitargeek.dk/

Tilføj kommentar