Ulcer - Grant Us Death

Grant Us Death

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Old school død fra Polen fanger interessen

Det polske band Ulcer er tilbage med en gang old school dødsmetal på skiven Grant Us Death. Bandet trækker inspiration fra især 90’ernes dødsscene fra Sverige dvs. tidlig Entombed og Dismember. Numrene er en god blanding af tunge trommer, intense guitarpassager, som er med til at lægge stemningen for numrene og masser af riffs. Derudover veksles mellem dyb dødsgrowl og til tider skærer et par dyriske skrig trommehinderne.

Selve lydkvaliteten på Grant Us Death bringer minder til den gamle kassette lyd, som fandtes på skiverne tilbage i start 90’erne. Der er lidt skratten og lyden er noget dybere end, hvad man er vant til at høre på moderne skiver. Dette passer rigtig godt ind i bandets brutale og primitive lyd.

Det er som at blive hevet tilbage i tiden, når Grant Us Death sættes på. Der er masse af brutalitet, primitivitet og kaotiske rytmer. Det er enkle kompositioner Ulcer benytter sig af, hvilket passer ganske godt ind i det musikalske univers. Jeg må indrømme, at jeg selv tabte interessen for musikken efter at have hørt albummet igennem et par gange, men længes man efter old school død er Grant Us Death et tjek værd.

Her er et smuglyt fra albummet, Thanatoeuphoria

Tracklist

  1. Grant Us Death
  2. Devilspeed
  3. Bloodpainted Salvation
  4. The Love Song
  5. Godcremation
  6. Thanatoeuphoria
  7. Devialize
  8. The Pact
  9. My Lord Has Horns
  10. When Horror Comes