Sonic Syndicate - Only Inhuman

Only Inhuman

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Metalcore
Spilletid:41:34
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 2 stemmer.

I sensommeren 2005 havde Nuclear Blast en konkurrence kørende, hvor ét band kunne vinde en pladekontrakt, og ud af de over 1500 indsendte bud blev svenske Sonic Syndicate valgt. At dømme ud fra selskabets kæmpe succes med In Flames, forstår jeg godt deres valg, idet at Sonic Syndicate herpå lyder meget hen ad som netop In Flames har lydt de senere år, og med samme hang til samples og andet gøjl. Jeg tvivler dog stærkt på at succesen kan gentage sig, da denne udprægede svenske genre efterhånden er så gennembrugt, at selv en af Rocco Siffredi's anal udblokkede modeller fremstår jomfruelig ved siden af. Dermed ikke sagt at "Only Inhuman" er decideret dårlig, for der er skam masser af melodiøst guf hente, og det hele er pakket ind i en ganske tidssvarende produktion med Jonas Kjellgren (også guitarist i Scar Symmetry) ved roret. Problemet er blot at det hele er hørt før, og at ingen numre skiller sig synderligt ud. Smæk på versene, og så et poppet omkvæd til tøsebørnene – og sådan køres der ellers derudaf på den måde. Kan man derimod ikke få nok af bands som In Flames, Soilwork, Scar Symmetry og videre i den dur, bør man klart tjekke albummet ud.

Kommentarer (2)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 378

ja jeg er tosset med den

ja jeg er tosset med den skive. Syntes den er super fed. Enig med fyrsten, at den rykker meget op af Soilwork, men syntes dog ikke så meget In flames og slet ikke Scar symmetri.

Fed fed skive, især numre som Aftermath, denied og callous...
85% herfra

Claus Ljørring gav Sonic Syndicate - Only Inhuman 7/10.

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Jeg er ret sikker på at de

Jeg er ret sikker på at de bands jeg nævner ALLE benytter sig af den slidte formel...smæk på vers, poppet omkvæd med pæn vokal. Og så lidt elektronisk lir hist og pist. Men det er vel også ok, jeg er som sagt bare ved at være lidt mæt af denne type hegn.