Sacred Steel - Carnage Victory

Carnage Victory

/ Massacre Records · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Power metal
Spilletid:51.30
Antal numre:11

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: 7,7/10 baseret på 3 stemmer.

På “Carange Victory" er der dømt prøjser-thrash fra første sekund og en sammenligning med landsmændene i Kreator er næsten uundgåelig efter at have hørt de fire første takter af åbneren, "Charge Into Overkill" – selv den engelske udtale med en tung tysk ucharmerende accent er til stede på “Carange Victory".

Det er dog også på vokal-siden at den store forskel på Kreator og Sacred Steel skal findes, selv om Sacred Steel savner samme tæft for riff-skrivning som Kreator. Musikalsk set leverer resten af bandet dog hvad der er forventeligt inden for thrash-genren uden at imponere eller ramme helt ved siden af.

Og så tilbage til vokalisten i Sacred Steel som næsten er et kapitel i sig selv. Således forsøger Gerrit P. Mutz at lyde som en obskur blanding af Mille fra Kreator og King Diamond samt tilføje lidt ren sang – og nej, det er bestemt ikke vellykket udført, hvilket også fører en del decideret falsk sang med sig.

Overordnet synes jeg egentlig at Sacred Steel med deres oldschool thrash til tider har fat i den lange ende, men grundet deciderede hjerneblødninger hos vokalisten dumper albummet som helhed – grellest står det til i førnævnte åbningsnummer. "Don’t Break The Oath". titelnummeret og andre numre på albummet har således nogle OK passager, men udfald hos vokalisten hiver sangene i den forkerte retning.

Kommentarer (6)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Altså Sacred Steel har altid

Altså Sacred Steel har altid været en enten eller situation, især pga. Gerrits vokal, jeg har altid været pjatet med hans vokal, og kan da godt følge folk når de siger at de kan ikke klare hans extreme vokal, men at sige han synger falsk, er en direkte usandhed.
Sacred Steel har både Thrash og Death metal influenser i deres Musak, men det er nu nærmere Power Metal de spiller.

Keitel gav Sacred Steel - Carnage Victory 9/10.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Hvordan kan man på nogen måde

Hvordan kan man på nogen måde sammenligne Sacred Steel og Kreator?!? -Bortsetfra begge bands er fra Tyskland. I mine øre har Sacred Steel heller intet med thrash at gøre. Det er da typisk tysk powermetal med alt hvad det nu indebære.....

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

De har faktisk en hel del

De har faktisk en hel del 80ér thrash riffs på nogle af de nyere plader, og er med årene blevet mere og mere brutale, og Gerrit blander sin vokal med growls.

Keitel gav Sacred Steel - Carnage Victory 9/10.

Beikes

Indlæg: 80

Sacred Steel har altid ligge

Sacred Steel har altid ligge i grænselandet, den hedengangne genre 'Speed Metal', mellem Power og Thrash. Lidt alá tidlig Helloween med Kai Hansen. Men det ER nu engang at betegne som Power Metal, da alle kriterier herfor er opfyldt. Manticora bliver jo heller ikke til Thrash, bare fordi der bliver thrashet lidt her og der. Udspillet her er nu slet ikke så ringe, men Sacred Steel har altid været sådan lidt ligegyldige i mine ører. Simpelthen fordi der kan nævnes 10-20 andre i genren der gør det federe. Og nej, Manowar er ikke et af dem :D

Beikes gav Sacred Steel - Carnage Victory 6/10.

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

#4, ved du ikke at der er

#4, ved du ikke at der er steder i verden hvor folk bliver brændt på bålet for at sige den slags ting?

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Netop Agent, korrekt det er

Netop Agent, korrekt det er netop Metal forræderi af dimensioner med sådanne udtalelser :)

Keitel gav Sacred Steel - Carnage Victory 9/10.

Tilføj kommentar