Milking The Goatmachine - Back From The Goats

Back From The Goats

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Grindcore, Death metal
Spilletid:36.40
Antal numre:14

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: 3/10 baseret på 1 stemme.

Bandnavnet Milking The Goatmachine emmer jo ikke ligefrem af seriøsitet. De åndssvage gedemasker bandmedlemmerne er iført på deres bandfotos og den endnu mere åndssvage brug af samples med geder der bræger, bekræfter da også hurtigt dette. Sidstnævnte brægen er dog det eneste der musikalsk adskiller Milking The Goatmachine fra andre ligesindede/fjollede/bovlamme grind og dødsmetal-sideprojekter tilsat en sjat metalcore. Således er der hos Milking The Goatmachine tale om image uden substans, og "Back From The Goats" er mest af alt lyden af en joke, der er blevet kørt for langt ud.

Egentlig er "Back From The Goats" ikke specielt dårligt spillet og produceret, men bestemt heller ikke noget inspirerende udspil, men læren ved dette album må være at middelmådighed simpelthen ikke kan skjules ved at få fremstillet et par gedemasker og tilsætte et par gede-samples. Kan du li’ diverse fjollede projekter i den mere ekstreme del af metalgenren vil dette metalalbum givetvis tiltale dig – vi andre kan derimod gå en stor bue udenom.

Tracklist

 1. March into Shed
 2. Sour Milk Boogie
 3. Surf Goataragua (Sacred Reich cover)
 4. Goats Got No Clits
 5. Rise of the Wise Goat
 6. Bingo Bongo...
 7. Eaten Blessed Scum
 8. Goat Thrower
 9. Feed the Goat
 10. Wasting Away (Nailbomb cover)
 11. The Last Unigoat
 12. Born, Lost and Captured
 13. A Tale of Slaughtering
 14. Back from the Goats

Kommentarer (1)

Caper Wild

Indlæg: 5

Kunne næsten ikke være mere

Kunne næsten ikke være mere enig. Jeg har skrevet anmeldelse af denne skive for nrgmagazine.dk og har heller ikke meget mere positivt, end at jeg synes lyden er fed. Desværre holder sangene ikke til mere end en sang eller 2 af gangen.

Caper Wild gav Milking The Goatmachine - Back From The Goats 3/10.