Korn - Untouchables

Untouchables

· Udkom

Type:Album
Genrer:Nu Metal, Alternativ metal
Antal numre:14

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 7,5/10 baseret på 2 stemmer.

Jamen dog da, hvad er det der sker med mig for tiden? Den nye Korn skive roterer flittigt og bringer uventet glæde med sig. Det havde jeg sgu' godt nok ikke selv troet muligt, da Korn ellers har været et af den slags bands, jeg bare ikke brød mig om. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, men måske har deres image på mig bare virket en tand for depressivt og non-metal. Det er de samme symptomer der i sin tid gjorde, at jeg heller ikke sprang på Nirvana bølgen tilbage i start halvfemserne - uden at jeg selvfølgelig vil sammenligne de bands yderligere. Men efter at have overværet Korn's vellykkede koncert i Valby Hallen, så jeg mig nødsaget til at få vasket tavlen ren og revidere min holdning. Jeg kunne simpelthen ikke andet. Til koncerten spillede Korn blot to numre fra "Untouchables", nemlig åbneren "Here To Stay" og "Thoughtless" - og begge numre fik brændt sig så tilpas fast i mit kranie, at jeg følte mig tvunget til at gå på opdagelse i det nye album. Det kan jeg så kun anbefale andre også at gøre da både "Alone I Break", "Hollow Life" og "Hating" foruden de to ovennævnte skæringer er med til at gøre "Untouchables" til et ret så vellykket album. Jeg kan ikke forestille mig at albummet skulle kunne skuffe deres fans, da både produktionen, energien, melodierne og den musikalske formåen er i topklasse - kun det nærige cover skæmmer helhedsindtrykket.

Kommentarer (6)

Purpur0075

Indlæg: 109

Måske er det bare mig der er

Måske er det bare mig der er mærkelig, men jeg synes KoRn er noget af det værste lort der er udgivet i Heavy Metal-genren de seneste år! Mange kritiserer mig for at HADE dem, men jeg kan ikke se hvad der skal være så perfekt ved dem ... Issues og Life Is Peachy er noget værre pop crap, og det her er heller ikke nogen undtagelse! Den kører i samme rille konstant ligesom Coal Chambers "Dark Days". Åbningsnummeret "Here To Stay" er okay, men da alle andre numre ligner det, er der ikke noget ved det. Fornyelse er et must på deres næste plade!

lotty100

Indlæg: 1

.............................

.............................................................................................FUCK FYRSTEN. DU ER JO KORT SAGT:

koRn-......................................................................................................................................................KOrN STYRER FOR................................................................ER I DUMME?KJSLEJTGEORIPJTOPERIJTGKOP. DET ER HVAD KORN KAN SYNGE, DET ER JO RET FLOT... EJFYHKEAHTCUKYAHGICYGNFWUYGFWEHNGCUYFNGWENJKXGHWYGEXTNYWGFNYWREXFGJHEFRGUYXRGNYUEFRGNYG,,, UDKLIP AF EN AF KOrNS SANGE... KORT SAGT: KORN LAVER DE BEDSTE TEKSTER... [EMIL 5V BRHSKOLE JEG ER FUCK ENIG MED DIG`!)

Purpur0075

Indlæg: 109

.oO(Fuck, hvor er du skæv,

.oO(Fuck, hvor er du skæv, Johan!)Oo.

Musik univers

Indlæg: 2

synes Korn har lavet virkelig

synes Korn har lavet virkelig meget dårligt før hend men synes netop den her skive er en stor fornyelse i det den har mange andre acpecter end tidliger synes faktisk hele pladen er fed på nær de tre svipsere beat it upright og wake up hate og im hiding men siger ikke korn er et af mine ynglings bands men fedt synes jeg nu det er det her

maggot666

Indlæg: 18

den er okay som *4 også siger

den er okay som *4 også siger nogle af sangene er noget lort eller ikk lort men de er mærkelige men jeg synes noget af det ældste korn er bedre er normalt ikk korn fan men det gamle korn det er sejt

STAY SIC MAGGOTS

psyco-maggot

Indlæg: 7

godt drenge i styrer bare

godt drenge i styrer bare lortet