Grave - Morbid Ascent

Morbid Ascent

· Udkom

Type:EP
Genre:Death metal
Antal numre:5

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

En typisk dag på kontoret

Grave er et svensk dødsmetal band som blev dannet tilbage i 1988. De er ansvarlige for at levere noget af det mest beskidte og noget af det bedste dødsmetal nogensinde. Bandet udgav deres første plade i 1991 den legendariske Into The Grave . Bandet gik dog i opløsning i 1996, men blev gendannet i 2002.

Første nummer på EP'en " Venial Sin " som den forrige plade Endless Procession Of Souls med guitar, og man når ikke engang at få vejret før det hele bare kører derud af.
Overaskende har Grave smidt et cover nummer på EP'en og endnu mere overaskende,at det er Satyricons "Possessed" fra deres plade fra 2002 Volcano.
Grave har altid fokuseret mere på groove og den heavy del af musikken, i stedet for at være typisk blastbeats og dobbeltpedal. Musikken er pakket med både hurtige tempoer og langesomme. Ola Lindgren har en af de mest kraftfulde vokaler i hele metal scenen, og endnu engang at han er bedst til det han laver. Produktionen er meget smadret, og ens trommehinder bliver hurtigt ødelagte. Graves tekstunivers har altid handlet om ting som Død, Anti kristendom, og det dækker de rimlig godt på denne EP.

Morbid Ascent er en okay EP men det er heller ikke en overvældende god EP. Den har sine op og nedture, og det kan ske for ethvert band. Så lad os bare håbe at Grave snart vender stærkt tilbage.