The Batallion - Head up High

Head up High

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Black metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: 4/10 baseret på 1 stemme.

The Batallion stammer fra det mørke Norge, nærmere betegnet Bergen og blev dannet i 2006 med ét formål: At bringe old school thrash tilbage på scenen. Deres første skive “Stronghold of Men" blev udgivet i 2008 og nu står vi her med deres nyeste skud “Head Up High.

Nu er The Batallion ikke et ungt og uerfarent metalband, da bandet består af flere kendinger fra diverse norske bands blandt andet Old Funeral, Grimfist, Borknager og Deathcon. Så er “Head Up High" virkelig det tilbageblik til old school thrash? Både ja og nej.

“Head Up High" starter virkelig godt ud med “Mind My Step" og titelnummeret, hvor vi får serveret en led omgang old school thrash, hvor hele lydbilledet får en tilbage til 80’erne med beskidt guitar og en vokal der får mig alt for let til at tænke på Mille (Kreator). Og jeg tænker bare, kan det blive meget federe? Desværre bliver jeg slemt skuffet. Resten af albummets 11 numre føles kedelige og uinspirende, med undtagelser af numre som “Undertakers and Neckbreackers" og det sidste nummer “Bring Out Your Dead". Men det vil sige at 7 ud af 11 numre fra “Head Up High" er en kedelig svingom, der ikke engang er længere thrashede, men mere end fésen blanding af Motörhead og punk.

Det er en virkelig skam at ens optimisme gik fra “kæft det no’et fee hegn" til “er der nogen der har noget med Kreator". Så hvis jeg skulle give nogen en anbefaling til folk, ville jeg kun købe de nævnte numre på Itunes, da resten desværre vil være spild af penge.

Jeg kan kun håbe på at The Batallion, laver et album mere og får mere fokus på kvaliteten, for det her band har virkelig potentiale.

Kommentarer (1)

TFS

Indlæg: 32

Ja det er godt af Spotify er

Ja det er godt af Spotify er gratis, for selvom der er enkelte gode numre lyder det meste som noget gammelt The Accüsed eller lign crossover thrash. Jeg synes faktisk Stronghold of Men er bedre, men som anmelderen siger kan man jo håbe at de får styr på deres ideer på et evt 3. album.

TFS gav The Batallion - Head up High 4/10.