Amon Ra - In The Company Of The Gods [re-release]

In The Company Of The Gods [re-release]

· Udkom

Type:Album
Genrer:Stoner Rock, Heavy Metal
Spilletid:53.32
Antal numre:12

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Middelmådig melodisk metal genudgives

Pure Steel Records er blandt andet kendt for at støve gamle udgivelser op og genudgive dem. Oftest er der tale om obskure udgivelser fra ligeså obskure kunstnere, hvor musikken er af ganske høj kvalitet. Men selv Pure Steel Records kan ramme ved siden af, og det synes jeg, de har gjort med Amon-Ras In the Company of Gods fra 1992.

Denne skive, der er blevet opdateret med nyt coverart og en lille håndfuld bonusnumre, byder på melodisk metal med både et strejf power metal og et strejf progressiv metal, og det er der i sig selv ikke noget galt i overhovedet. Problemet er bare, at Amon-Ra leverer de fleste numre på ret uoverbevisende facon, da de mangler både energi og finesse. Et stort problem er vokalen, der på skivens oprindelige otte numre leveres af Dan Mattingly og er meget flad og energiforladt. For at gøre det endnu værre, så er vokalen og de ret kiksede keyboards det mest dominerende i produktionen, hvilket bestemt er med til at få musikken på albummet til at virke så gumpetungt og fladt, som det gør.

Selvfølgelig skal vi huske på, at skiven er fra 1992, og en lidt ulden produktion kan således tilgives, men et ubalanceret miks er til alle tider et problem - specielt når musikken allerede er ganske middelmådig.

Nu er det hele ikke ren elendighed. Tre af de fire bonusnummre - nemlig "Garden of Eden", "On the Shore" og "Long Overdue" er faktisk ret gode: der er masser af gang i musikken, der byder på stærke riffs og fængende guitarmelodier, og vokalen, som nu leveres af Brian Miller, er også meget bedre.

Er man vinylsamler, og har man en svaghed for obskure metaludgivelser generelt, så er denne opdaterede version måske ren guf, men ellers er der altså mange andre genudgivelser fra Pure Steel Records, som har meget mere at byde på.

Trackliste: 1. Intro Into Infinity 2. Graveyard of the Dragon 3. Forever 4. Middleground 5. Seasons of May 6. When the Glitter fades away 7. As the Mirror cracks 8. Cloak & Dagger 9. Garden of Eden 10. On the Shore 11. She's my Lady 12. Long Overdue

Tilføj kommentar