Vind billetter til Eigengraus lyttesession

Eigengrau Eigengrau

Konkurrencetid!

 
Er du lydnørd og kan du lide bands som Mogwai og Tesseract? Så vil vi gerne introducere dig for aarhusianske Eigengrau. Vi udlodder to billetter til et helt specielt og lukket event på Blackbox i Lydhavnen d. 3 maj, hvor Eigengrau præsenterer deres album på et af Danmarks vildeste lydanlæg, indhyllet i komplet mørke. Konceptet bag Eigengraus instrumentale univers er nemlig at musikken skal kunne tale for sig selv.
 
Så tag din lydnørdede makker eller makkerinde under armen og kom med til en speciel aften. Alt hvad du skal gøre er at fortælle hvorfor det lige er dig, der skal vinde billetterne til en særlig oplevelse. Konkurrencen slutter d. 23/4 kl. 12 og vinderen bliver offentliggjort d. 24/4 kl. 12. Du kan deltage enten her på sitet, eller på vores Facebook side.

Kommentarer (1)

Frederik Rose

Har længe været fascineret af

Har længe været fascineret af instrumental musik med fortællende lydflader og store kontraster. Arbejder med lydproduktion i fritiden og vil definere mig selv som noget af en lydnørd! Det ville være en kæmpe oplevelse at komme afsted da Eigengrau er et enormt spændene band med stort potentiale.

Tilføj kommentar