Twisted Sister not gonna take it anymore

Twisted Sister Twisted Sister

Det var med et tungt hjerte at Twisted Sister sagde farvel til deres trommeslager AJ Pero, der døde at et hjerteanfald den 20. marts 2015.
I dag kan de resterende medlemmer Dee Sneider, Jay Jay french, Eddie Ojeda og Mark Mendoza, meddele at de har fået Mike Portnoy (Dream Theater, Adrenaline Mob, Winery Dogs) ind til at udfylde pladsen bag trommerne, ved alle deres annoncerede koncerter i 2015. 

Hvilket derfor betyder at Portnoy er med når Twisted Sister går på scenen i Horsens den 20. Juni.

For at ære Pero, spiller bandet de to shows i USA. Hvor den første er den 30. maj på Hard Rock Hotel og Casino i Las Vegas, vil blive filmet til udsendelse af DVD og CD. Den anden finder sted Lørdag d.13 juni på The Starland Ballroom i Saryville, NJ

Derudover opfylder de alle koncerte forpligtelser, der er foretaget for den resterende del af 2015 (Inklusiv Danmark), Twisted Sister ønsker at deres fans skal vide at alle de festivaller der er blevet annonceret vil blive spillet.

Endelig har Twisted Sister gjort det officielt, at 2016 formelt bliver året hvor de stopper med at turnere, og gør en ende på deres legendariske karriere.

Forty And F**k It” hedder farvel tournéen, hvor de fejrer bandets 40 års jubilæum. Så kunne vi jo håbe at de endnu engang ligger vejen forbi lille Danmark