Six String Slaughter parat med nyt lineup

Six String Slaughter Six String Slaughter

Six String Slaughter har i den seneste tid øvet med to sessions musikere, der fuldender den nye live-line-up.

Det drejer sig om Kirk Backarach (Guitar), der også spiller i Iron Fire og Lasse Lund (Bas), der tidligere har medvirket i bands som Kolera, Spectral Mortuary, Defilmentory samt været sessions musiker for et hav af andre bands, og som udover sine egne to solo-projekter Lund og I Exile også medvirker i Catrensis samt en musisk medvirken i den danske film ”Gudsforladt”.

I en kommentar, siger Lasse:
”Jeg har en klar passion for teknik, musisk kundskab og ikke mindst rå energi. Derfor ser jeg sammenarbejdet med Six String Slaughter som et naturligt foretagende”.

Medstifteren af bandet, Søren Jensen siger: ”Da jeg tidligere har medvirket i Iron Fire, var det oplagt at få Kirk med som guitarist. Jeg kender ham og syntes han passer godt ind i Six String Slaughter, både med hans musikalske niveau og som person. Da vi annoncerede at vi søgte sessions musikere, fik vi mange flere henvendelser end vi i vores vildeste fantasi havde regnet med”, siger Daniel Wilkens og fortsætter.

Vi bad de enkelte musikere komme med lidt optagelser, hvor vi kunne se dem spille og se hvad de kunne. Lasse skilte sig ud fra mængden, ved rent faktisk at spille SSS-materiale, som den eneste. Da han samtidig er super kompetent og viser sig at have en personlighed, der passer perfekt til Six String Slaughter, var valg af bassist i sidste ende ikke noget problem”.

Six String Slaughters live-line-up ser derfor således ud:
Daniel Wilkens..........Vocal
Søren Jensen........... Guitar
Kirk Backarach......... Guitar
Lasse Lund............... Bas
Nicholas Maschøln... Trommer

Der arbejdes på at få nogle gigs op at stå, hvilket vil blive offentliggjort inden for nærmeste fremtid.