Mighty Music inviterer til label night

Mighty Music inviterer til label night

Det har været et eksplosivt år for Danmark ældste metalpladeselskab Mighty Music, med mange spændende udgivelser af både indenlandske og udenlandske bands. Dette skal fejres med et brag af et metalshow, hvor fem af Mighty Musics seneste signinger kan opleves på Loppen, Christiania d. 24 November.

Michael H. Andersen, CEO fra Mighty Music og Target Distribution ApS udtaler: "Helt fra den spæde start i 1998 har Mighty Music satset internationalt med artister fra så forskellige steder som Brasilien, Tyskland, USA, Sverige, Finland, Slovakiet mv. Samtidigt har vi haft distributions- og licensaftaler i hele verden og hele tiden udvidet og opbygget et gedigent internationalt promo setup. Dette har affødet at Mighty Mighty i dag står bedre end nogensinde. Dette skal fejres med Mighty Music’s første internationale label night på dansk jord, hvor vi har inviteret nogen af de mest spændende Mighty Music bands lige nu fra Spanien, Schweiz, Finland og selvfølgelig Danmark.

Lineuppen til d. 24. November består af Vanir, Electric Hellride, Doppler(es), Ruinside(fin) og Soulline(ch), og vil koste 70 kr.