Kvelertak

VoxHall, Aarhus C

Det var endelig blevet tid til, at det norske band Kvelertak vendte tilbage til Aarhus og viste, at de ikke bare er et hype, men et fantastisk live band.

Gerilja

Første band denne lørdag aften er Gerilja. Bandet spillede en mærkelig blanding af Heavy Metal og Space Rock. De startede fint ud, men desværre begyndte det at gå ned af bakke for bandet. Bandets udseende var ikke til at tage seriøst. Trommeslager som havde sølvtænder, forsanger og guitarist med et tørklæde som pandebånd. Alle sangene lød ens og der var ikke meget forandring i musikken. En sølle start på en god lørdag. Mere er der ikke at sige.

4/10

Årabrot

Jeg havde hørt mange gode ting om Årabrot. Så ovenpå skuffelsen af det første opvarmningsband så håbede jeg, at Årabrot ville gøre det bedre. Bandet gik på og det første, som jeg lagde mærke til var, at forsangeren kom op på scenen, smed sin trøje og tog en en hjelm på som lignede en blanding mellem en ræv og en okse. Deres keyboardspiller stod i en pelsjakke og stod i solbriller og drak øl og stirrede ud i publikum. De gik på og lod forstærkerne larme og det var heavy og hårdt, og virkelig godt. Bandet skreg og spillede virkelig godt, og jeg var meget overrasket. Jeg kedede mig aldrig under koncerten, og det var en god oplevelse at se Årabrot. Det eneste som trækker ned er nok, at der var ikke særlig meget kontakt med publikum under deres sæt.

8/10

Kvelertak

Da lyset blev dæmpet på Voxhall, vidste alle at nu var det tid til at opleve det store norske monster, også kendt som Kvelertak. Publikum var godt klar og bandet gik ud på scenen og åbnede med "Åpenbaring" så var folk klar og der gik ikke længe før at hele Voxhall kogte over. Moshpits og crowdsurfing over det hele. Nogen syntes det var en god idé at smide en olietønde op på scenen. Bandet tændte og viste meget spilleglæde, og publikum gav det tilbage. Bandet hoppede selv en del ud til publikum, og skreg folk i ansigtet. I starten af koncerten var lyden lidt mudret, men det blev hurtigt ordnet. Deres sætliste bød på blandet fra bandets nye og gamle materiale. Sange som "Mjød, Fossegrim, Blotørst " faldt lige ind hos publikum, og ingen kunne snakke efter koncerten. Under deres sidste nummer valgte bandet at invitere alle på scenen og smadre alt deres udstyr. Aldrig i mit liv har jeg set noget lignende. Bandet var tændt og tog ingen fanger, og vi var alle sammen under deres ordre. Jeg har før i tiden troet at Kvelertak kun var et hype, men i aften beviste de, at de er de sidste sande helte indenfor Rock N' Roll.

10/10

Tilføj kommentar