Watchmaker - Kill.Fucking.Everyone

Kill.Fucking.Everyone

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Black metal
Spilletid:29:50
Antal numre:19

Officiel vurdering: 1/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Wauw, hvor spændende. Et nyt Earache band, og en ny Earache udgivelse. Et cover fyldt med død og ødelæggelse, og den kontante titel: "Kill.Fucking.Everyone" – det tegner sgu da godt alt sammen.

Men hold kæft hvor kan man blive skuffet! Det amerikanske goregrind band, Watchmaker, leverer her den dårligste cd jeg endnu har hørt i år. Jeg troede virkelig ikke, at det ellers formidable selskab, Earache ville udgive sådan en omgang elendig larm. Guitaren er, størstedelen af cd'en, så mudret at det er umuligt at høre hvad der foregår. Og forsangerens stemme er, mildest talt skrækkelig og irriterende. Det eneste plus jeg kan tildele denne udgivelse er for albummets brutale, og ret morsomme ydre.

Hold jer langt væk fra denne skive, medmindre i mangler noget musik at slå jer selv i hovedet med en hammer til. Stram op Earache!

Kommentarer (2)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Hvor kommer de 10% fra??? En

Hvor kommer de 10% fra??? En katastrofe af en CD!!!

Lau

Lau

Tidligere anmelder

Indlæg: 20

Glad for at du, i store træk,

Glad for at du, i store træk, er enig med mig. Men jeg har nu alligevel valgt at tildele albummet 10% for et underholdende artwork og sangtitler. Men nej, der er sgu ikke mange plusser at uddele til denne skive.