Bathtub Shitter - Dance Hall Grind

Dance Hall Grind

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Hardcore
Spilletid:40:03
Antal numre:13

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal mene om denne udgivelse. Et eller andet sted virker Bathtub Shitter ufrivilligt morsomme med deres skrige vocal, der nærmest lyder som en ekstremt vred gammel-smølf på speed og disco-piller. Dette blander de så med en ganske okay brutal growl-vocal, der faktisk harmonerer godt sammen. Det musikalske univers er et univers for sig selv; hardcore-agtig grindcore med en god potion tunge elementer, der faktisk rykker ganske fedt her og der. Som sådan fremstår Bathtub Shitter som både nyskabende og originale, men med et udtryk der godt kan være svært af tage alvorligt. Produktionen er desværre ikke helt i top til at kune bære denne stil på forsvalig vis, og det er faktisk rigtig ærgeligt, for med en rigtig god produktion kunne Bathub Shitter faktisk godt have gjort et godt indtryk og sætte gang i enhver fest, sidst på natten, hvor man alligevel bare render rundt og skaber sig! Fortsætter bandet i samme dur og får en bedre produktion, skal de nok få en masse mennesker til at trække på smilebåndet og vinde noget sympati.

Kommentarer (3)

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

Bathtub shitter er et rigtig

Bathtub shitter er et rigtig fedt Goregrind band, i stil med Gut, Cock and ball torture og anal blast..Scenen indenfor den genre er faktisk enorm stor med masser af labels der er specialiseret i netop goregrind udgivelser.. Men fedt album med rigtig fede vokaler.. selvom det kræver at man har smag for den stil.. hehe.. ville give skiven 80%.. Men fedt at se at heavy metal.dk giver ekstrem undergrund en chance..

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Du har ret i at denne

Du har ret i at denne ekstreme undergrundsgenre er ret så interessant... Der findes mange sjove og finurlige bands, CD`er og labels... Desværre kan nogle af de fede ting godt være lidt svært tilgængelige, for ikke direkte hardcore-fans af genren og det er lidt synd!!!

BDM

Indlæg: 4