Suffocation - Pinnacle Of Bedlam

Pinnacle Of Bedlam

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 2 stemmer.

New Yorkerne er stadig den tekniske brutale dødsmetals mestre

Suffocation er blandt dødsmetallens veteraner og er på mange måde foregangsmænd for den tekniske brutale dødsmetal. De hædres mest for klassikerne Effigy of the Forgotten og Pierced from Within, som jo nok må siges at være meget svære at slå. Deres nyeste udspil Pinnacle of Bedlam, må jeg sige, blastbeater sig direkte op på samme klassikerværdige niveau som disse.

Åbningsnummeret "Cycles of Suffering" starter lige på og hårdt i et blastbeat-baseret vers, og så leveres der ellers klasse død i bedste Suffocation-stil. Således bydes der på relativt teknisk musik, der leveres med en brutalitet og præcision, som man kun kan misunde. Traditionen tro indeholder hvert nummer rigeligt med riffs, og lytteren forkæles med masser af skift og flotte guitarsoli. Et af Suffocations varemærker er, at de ikke er blege for at smide nogle hardcore-riffs ind nu og da, og dette snydes lytteren da heller ikke for (tjek for eksempel "Eminent Wrath" og "As Grace Descends").

Efter Mike Smith forlod bandet sidste år (for anden gang) har Dave Culross taget over på trommerne (også for anden gang), og han gør det utroligt godt på denne skive. Hans trommespil er både brutalt og dynamisk, hvilket specielt kommer frem i "Purgatorial Punishment". Resten af bandet leverer selvfølgelig også varerne, og produktionen er uden at være poleret ganske veldefineret, så man rigtigt kan høre alle detaljerne.

Pinnacle of Bedlam er noget af det bedste, jeg har hørt fra Suffocation i lang tid. Der er tale om et overflødighedshorn af god gammeldags død(smetal) og ødelæggelse.

Tracklist

  1. Cycles Of Suffering
  2. Purgatorial Punishment
  3. Eminent Wrath
  4. As Grace Descends
  5. Sullen Days
  6. Pinnacle Of Bedlam
  7. My Demise
  8. Inversion
  9. Rapture Of Revocation
  10. Beginning Of Sorrow

Kommentarer (1)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

FUCK en fed skive!!! \../

FUCK en fed skive!!! \../ DØØØØØØØØØØH for satan.

Daniel Wilkens gav Suffocation - Pinnacle Of Bedlam 9/10.

Tilføj kommentar