The Red Chord - Clients

Clients

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Deathcore, Death metal
Spilletid:36:30
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 2 stemmer.

"Hvad fanden skete der lige dér?"

Det er lidt den følelse man sidder med i kroppen efter at have hørt "Clients" igennem første gang. For selvom jeg, grundet stor hype omkring dette amerikanske band, har haft hørt nummeret "Antman" igennem adskillige gange siden det blev lagt ud til fri download, så må jeg sgu sige, at jeg blev overrasket over hvor brutalt og fedt dette vredesudbrud er.

Bag det både smukke og grufulde artwork, gemmer sig en ordentlig omgang musikalske øretæver. The Red Chord spiller en så brutal blanding af hardcore og death metal, at man efter at have hørt albummet igennem, sidder tilbage udmattet og øm i hele kroppen. Men på trods af det, så kan man næsten ikke undgå at være begejstret for hvad man, i løbet af de sidste godt 40 minutter, har lagt øre til. For satan hvor trykker de gutter den af på en hamrende fed og groovy måde.

Aldrig keder man sig mens The Red Chord underholder, med dette andet udspil fra deres side. Som med så mange andre albums, finder man hele tiden nye detaljer der bare gør skiven endnu federe. Et nyt skævt break eller et nye groovy mellemspil. Alt sammen ting der er med til at gøre "Clients" til det aldeles dejlige bekendtskab, som det nu engang er! "Clients" kan helt klart anbefales, hvad enten man er til dødsmetal eller hardcore. Der er en god portion af begge dele at finde på albummet, så alle burde få stillet deres sult efter et bekendtskab med The Red Chord.