Re-Armed - Worldwide Hypnotize

Worldwide Hypnotize

· Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Death metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Re-Armed er et finsk band, der har eksisteret siden 2001, og som nu er klar med deres debutalbum Worldwide Hypnotize. De har tidligere lavet adskillige demoer, hvoraf flere af dem har fået meget pæne ord med på vejen i hjemlandet.

Stilistisk spiller Re-Armed Göteborg-dødsmetal, som det oprindelig lød. Det vil sige melodisk dødsmetal, tilsat en pæn sjat thrash. Musikken svinger rigtig fedt derudaf, men de formår også flere steder at inkorporere nogle mere groovy dele, og det fungerer godt. Bandet har (selvfølgelig) to guitarister, men lige netop det kunne jeg personligt godt ønske blev udnyttet lidt mere. Forsangeren er også yderst habil, og bliver ikke monoton at høre på. Der benyttes ikke keyboard på albummet, hvilket jeg personligt synes klæder musikken. Det giver altså en ekstra hårdhed, som jeg af og til savner.

Skal jeg være lidt kritisk, så må jeg også sige at der er enkelte lidt ligegyldige numre. Ligesom jeg også savner den ene perle, der virkelig bare rykker en omkuld. Derudover er det heller ikke super nyskabende, men det kan jeg sagtens leve med så længe det holder. Og det gør det for Re-Armed.

Det er derfor at de "kun" får 7 kranier, men det skal siges at det er 7 store kranier. For dem som savner noget fed melodiøs Göteborg-dødsmetal uden dikkedarer, så kan det stærkt anbefales at tjekke Worldwide Hypnotize ud.

Tilføj kommentar