HateSphere spiller koncert i VoxHall, Aarhus C .
HateSphere - Something Old, Something New, Something Borrowed and Something Black

Something Old, Something New, Something Borrowed and Something Black

/ Target Group · Udkom

Type:EP
Genrer:Thrash metal, Death metal
Spilletid:27:57
Antal numre:7

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Lille appetitvækker med stilren death/thrash i topklasse

Hatespheres forrige album blev beæret med et point for lidt af mig dengang, men nu håber jeg at kunne gøre det lidt bedre denne gang. Det er desværre dog kun en EP vi har med at gøre her. Bestående af et nyt nummer der hedder "Release The Pain", hvilket også kunne have stået på de to forrige skiver, da man her bliver budt på stilren Death/Thrash i topklasse.

Næst på skiven er der den bedste Ozzy Osbourne coverversion jeg nogensinde har hørt; "Bark At The Moon" har fået en gevaldig ansigtsløftning og tæsker derudaf for fuld skrue samtidig med at man har garneret det med smarte temposkift og arrangementer.

Derefter er der endnu et cover af den gamle Anthrax klassiker "Caught In A Mosh", som er en del mere originalen tro end Ozzy nummeret men stadig fuldfedt udført af de danske drenge.

Skivens sidste del er 4 live numre ("Lowlife Vendetta", "Bloodsoil", "Plague og Hate") som her er i god lydkvalitet selvom jeg dog foretrækker studieversionerne. Sangene er optaget i Voxhall i Århus den 1. marts så hvis du var tilstede den dag er dette en rigtig fed souvenir at have, desuden er det også helt fornøjeligt at høre Jacob Bredahls småsludder mellem numrene på klingende jysk. Hvis du har bandets to andre plader i skabet derhjemme bør de have selskab af den lille appetitvækker... Velbekomme!

Tracklist

  1. Release the Pain
  2. Bark at the Moon (Ozzy Osbourne cover)
  3. Caught in a Mosh (Anthrax cover)
  4. Low Life Vendetta (Live)
  5. Bloodsoil (Live)
  6. Plague (Live)
  7. Hate (Live)