Dismember - Dismember

Dismember

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Spilletid:42:36
Antal numre:11

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 6,5/10 baseret på 2 stemmer.

Bandets sidste album "The God That Never Was" var en tilbagevenden til gamle dyder, og dette selvbetitlede ottende album står ikke tilbage for dette. Man skulle næsten tro at bandet med vilje udviklede sig bagud, hvilket ikke behøver være negativt ladet, og da slet ikke med en så fed skive som denne.

Man lægger hårdt og brutalt ud med "Death Conquers All" der ligger i traditionen af numre som "Fleshless" eller "Soon To Be Dead", medens den efterfølgende "Europa Burns" viser at være pladens piece de resistance med dens knogleknusende groove der kunne få en elefant i knæ. "Under a Bloodred Sky" er det altid tilbagevendende knæfald til bandets store favorit Iron Maiden, hvor "The Hills Have Eyes" og "Legion" mere er ovre i Autopsy afdelingen. Og sådan kunne jeg blive ved, men inkarnerede Dismember fans ved udmærket hvad de får når de knalder en af bandets skiver i afspilleren, Old School Død som bare Faen!

Afsluttende burde jeg også rose produktionen som er en af de bedste bandet længe har haft, hvilket ikke mindst skyldes Entombed bassisten Nico Elgstrands rå men klart definerede lyd og den nytilkomne trommeslager Thomas Daun's mere habile spil.