Destruction - Thrash Anthems

Thrash Anthems

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Spilletid:72:14
Antal numre:17

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

Genindspilning af gamle klassikere er ikke noget nyt. Testament, Iced Earth, Anthrax og Exciter gjorde det fremragende, mest pga. de har skifter forsanger ud, eller lyden skulle være moderne.

I Destructions tilfælde er der ingen af delene der gør sig gældende, da lyden på de gamle klassiske albums også var fremragende, og Schmier synger jo også på de gamle skiver lige bortset fra "Cracked Brain" hvor Schmier ikke var med på, dog er der to nye sange på "Profanity" og "Depostition" men de sange er nu ikke noget og skrive hjem om. Men står man som begynder af tysk 80'er thrash fra aller bedste skuffe, så kan den ny indspilning af klassikere som "Mad Butcher", "Bestial Invasion", "Total Desaster" m.fl. helt klart et køb værd, for alle andre er denne cd ligegyldig.

Kommentarer (1)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Denne skive fortjener mindst

Denne skive fortjener mindst 90%... Gamle klassikerer i ny fed indpakning, fremført med power og autoritet giver sgu en halvfed på hos en gammel 80`er thrasher som mig!!! Klassikerer som gav mine forældre grå hår over hele kroppen og som jeg ødelagde en del klassefaster med i folkeskolen!!! Uha uha det var tider!!!!!!