Destruction - Day of Reckoning

Day of Reckoning

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Heavy Metal
Antal numre:12

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Man kan sige meget om tyskerne, men de laver gode biler, god skinke og god thrash metal. Destruction er blandt de tyske thrash-giganter, og, hvis Tyskland har et svar på The Great Four, så må det være The Teuntonic Three - nemlig, Kreator, Sodom og Destruction.

Destruction har været i gang lige siden 80erne, og dette album er deres 11. fuldlængde-udgivelse. Og, ikke overraskende, byder bandet på en god omgang thrash metal, som vor moder lavede den (hvis hun da var guitarfræsende tysker) - altså, hurtige guitarer, hurtige trommer, aggressive vokaler og et teknisk niveau, der viser, at musikerne er dygtige og rutinerede, men som samtidigt ikke er alt for højt til, at man kan følge med.

Lige fra åbningsnummeret "The Price", der er en buldrende hurtig thrasher (med et fedt groovy breakdown), til slutningsnummeret "Sheep of the Regime", er der knald på. Det er ganske simpelt fed gammeldags energisk thrash metal, der varmer om i hvert fald mit old school hjerte.

Hvis man køber limited edition-versionen, får man en ganske fed cover-version af Dios "Stand Up and Shout".

Der er ikke så meget at sige om dette album, andet end, at det er tysker-thrash, som tysker-thrash skal være: fedt. "Day of Reckoning" vil helt sikkert appellere til fans af old school thrash metal.