Dawn Of Demise - A Force Unstoppable

A Force Unstoppable

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Spilletid:35.26
Antal numre:9

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

"Dawn Of Demise? Er det ikke de der fede bonderøve, der spiller god musik?" spurgte kæresten om.

Jo, det er det nemlig. Dødsbandet fra Silkeborg er tilbage i fjæset på dig med deres anden udgivelse, A Force Unstoppable, 2 år efter at de slog benene væk under metal-Danmark med Hate Takes Its Form.

Stilen er stadigvæk ond og tung dødsmetal (for det meste) i midtempo, inspireret af bands som Suffocation og Cannibal Corpse, og på A Force Unstoppable finder du 9 solide håndkantslag til de ømme nakkemuskler. De to guitarister martin Sørensen og Thomas Egede lægger deres medrivende riffs hen over en tung og tight rytmesektion, leveret af lillebror Bjørn Jensen på bas og Kim L. Jensen på gryder. Og suppleret med storebror Scott Jensens usandsynlige dybe, gutterale growl, har Dawn Of Demise fundet opskriften på succes.

A Force Unstoppable lægger hårdt fra land med to fremragende numre, "Multiple Flatlines" og "Awaken The Aggressor" og fortsætter i god stil, hele vejen til albummets sidste og bedste nummer, den mægtige "Juggernaut". På intet tidspunkt keder du dig i selskab med Dawn Of Demise og A Force Unstoppable (heller ikke live for den sags skyld. De lader til at være nogle festlige fyre), men cd’en varer kun cirka 35 minutter, og det er for kort. Det lader til at være den nye trend blandt danske bands. Hatespheres To The Nines og The Kandidates Until We Are Outnumbered, varer også kun lige omkring en halv time. Det er også det eneste jeg har at udsætte på albummet og vi lander på 8 flotte kranier måjerfåckårs!

Tracklist

  1. Multiple Flatlines
  2. Awaken the Aggressor
  3. Reap the Suffering
  4. Leech the Blood
  5. Bludgeon
  6. Amongst the Tortured
  7. Heinous Acts of War
  8. Malevolence Converged
  9. Juggernaut