C.R.O.W.N - Natron

Natron

· Udkom

Type:Album
Genrer:Industrial metal, Sludge metal
Antal numre:7

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Mørke riff og stærk vokal

Det franske tremandsorkester fører os ind i en dyster og tung atmosfære, hvor guitarriffende er virkelig hårde og nådesløse. Man bliver hurtigt fanget af deres fortælleragtige måde at synge sangene på. Det er næsten som at være midt i et mareridt - næsten. Bandet er baseret på tre guitarinspirerede fyre, der virkelig kan spille op til dans.

Natrons potentiale

Natron er en plade, der vokser, jo flere gange du lytter til det. De dystre sange og den rå lyd giver en lyst til at skråle med, når man har fanget teksterne. Med numre som "Fossils" og "Wings Beating over Heaven" føler man virkelig, at man får fuld valuta for de surt opsparede lommepenge.

Overraskende god lyd

C R O W N har været meget produktive. De seneste tre år har de udsendt 2 cd’er og en dobbelt-LP. Lytter man til de to tidligere albums, bliver man positivt overrasket over lyder på Natron. Det er tydeligt, at bandet har fundet deres lyd, og deres musik er bedre sammensat. Forgængeren Psychurgy indeholder også det mørke og dyster element, men er mere rodet og dårligere rent lydmæssigt. Pladen indeholder syv numre, og det kan virke af for lidt. Dertil skal dog siges, at nogle af sangen er pænt lange og det giver en spilletid på godt 45 minutter. Alt i alt er C R O W Ns Natron et fint møde med det mørke metal og får 7/10 i karakter for den gode lyd og stærke vokal.

Tracklist

  1. Serpents
  2. The Words You Speak Are Not Your Own
  3. Wings Beating Over Heaven
  4. Fossils
  5. Apnea
  6. Tension of Duality
  7. Flames