Bullet Train Blast - Second Chance

Second Chance

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Heavy Metal
Spilletid:39:50
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg erindrer for et par år siden at have været til koncert med et lokalt rockband ved navn Expendables. I dag har de skiftet navn til Bullet Train Blast og spiller stadig rock som det huskes fra dengang bukserne helst skulle sidde så stramt som muligt. Desværre lyder det til tider som om sanger Björn P's bukser sidder lige lovlig stramt, for på enkelte numre falder hans vokal noget igennem på de høje toner.

Når det er sagt, kan det vel ikke komme som nogen stor overraskelse at det, Bullet Train Blast præsenterer er noget vi alle har hørt før. Dette behøver ikke nødvendigvis at være en skidt ting. Clichéerne vælter nærmest frem på række af bandets catchy, vagt bluesede pikrock, men hvad der måske kunne mangle i originalitet, bliver der til fulde kompenseret for i form af attitude og energi. På et par af skivens numre har man endda sneget et par blæsere ind i form af en saxofon og en trombone - selvom jeg var dybt irriteret over disse trutteinstrumenter i starten, er jeg efter et par gennemlytninger gået hen og blevet glad for det friske pust de tilføjer.

Personligt synes jeg produktionen virker en kende flad og mangler både lidt bund og lidt bid for helt at give denne skive det, den mangler for at være "det"