Velkommen til det nye heavymetal.dk

Nyt og gammelt heavymetal.dk

Nyt website - og hva´ så?

Efter mange års tilløb, er heavymetal.dk endelig rykket videre fra vores efterhånden 15 år gamle platform til en helt ny. Den gamle var driftsikker og pålidelig, men har ikke rigtig fulgt med tiden. Vi rodede stadig rundt i en verden, hvor Lars Ulrich diskuterede med Napster og Korn var “The New Shit”.

Ikke blot musikalsk er der sket meget siden. Internettet har forandret sig og selvom man siger, at "content is king”, så var platformen ved at være en tung dame at byde op til dans. Vi har derfor brugt de sidste par år på at flytte alt vores indhold over i et nyt website, som skal hjælpe os - med at hjælpe dig.

Vores formål har ikke forandret sig. Vi vil stadig levere nyheder, albumanmeldelser, koncertreportager, interviews og alt andet, der rør sig inden for dansk og international heavy metal. Men nu altså i andre rammer, men også på flere platforme. Her er lidt om hvad der er sket på det nye site…

Design

Vi har vendt rundt på farverne og udskiftet den sorte baggrund med en hvid. Kloge hoveder siger, at så læser man bedre. De har sikkert ret, og vi er enige. Vi har i øvrigt også sløjfet den grønne farve og erstattet den med en rød. Der er kommet mere plads og luft, og det skaber også et bedre overblik.

Synes du, at det er et superlækket og stramt design, eller er det bare ligesom alle de andre? Ok. Det er fint nok. Der er mere på vej, og dette er blot første runde før vores design er fuldt implementeret. Så hæng på… dette er kun begyndelsen.

Hvis du havde en brugerprofil på det gamle heavymetal.dk, gælder nøjagtig de samme login-oplysninger også på det nye. Login-formularen finder du oppe i højre hjørne af sitet i linket Log ind.

Mobiloptimeret 

Samme kloge hoved fra før nævnte i en anden forbindelse, at ingen gad computere længere. WTF! Nu var festen flyttet til smartphones og tablets. Vi er flyttet med, og har i samme forbindelse en lille afviklingsforretning igang med vores gamle, trofaste fax. En snak om at være omstillingsparat og den slags. Faxen tog det ikke pænt…

Relateret indhold

Der er en masse små detaljer, som forhåbentlig vil hjælpe dig i din daglige informationssøgen. Relateret indhold bliver nu brugt på tværs af sitet, og det er tænkt som en hjælp og inspiration til dig. Vi glæder os til at se, hvordan det bliver brugt, og forhåbentlig vil det hjælpe dig med at finde alt det indhold, som er blevet produceret gennem årene.

I al beskedenhed, vores site er en skattekiste med anmeldelser. Der lugter fælt dernede, men der gemmer sig rigtig meget pragtfuldt ondskabsfuldt råddenskab i form af anmeldelser af de mest obskure metaludgivelser gennem tiderne.

Sociale medier

Sammen med det det nye website er der nu også mulighed for at møde os på andre medier. Vi har gennem et par år brugt Facebook, men har nu også taget hul på en række af de øvrige sociale medier. Vi vil løbende linke til dem og du vil møde Twitter, Instagram, YouTube (og alle de andre medier) på din vej rundt på sitet.

Husk at like, dele hjerter ud og re-tweete når du føler for det. Det er blot et museklik for dig, men betyder en masse for os.

Et af de nye tiltag er blandt andet et foto stream med billeder fra Instagram, der kører ude til højre på sitet. Her vil vi løbende poste metalrelaterede billeder under hashtagget #heavymetaldk. Vi vil benytte dette tag som live-opdatering når vi er ude til metalkoncerter i det danske land, og du skal være velkommen til at gøre det samme, og på den måde være med til at præge indholdet på sitet.

Nyhedsbrev

Sammen med et nyt site har vi også fået et nyhedsbrev. Sign-up! og få nyhederne først, hurtigst, gratis... og alt det andet salgsgas, som du sikkert har hørt før. Ved at være tilmeldt vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i lodtrækningen af alt det unikke og sprøde merchandise, som vi får kastet i nakken. Det skal bo på din Amagerhylde, og ikke i vores kælder.

Til de tekniktossede

Du kigger på en Drupal CMS løsning, og hvis dét er godt nok til Barack Obama og Det Hvide Hus, ja, så må læserne af heavymetal.dk også kunne affinde sig med det.

I praksis betyder det, at sitet er bygget til at kunne modstå tredje verdenskrig, og samtidig være parat til endnu en runde i bokseringen. Vi har nu en platform, som vi kan bygge på, og som vi kan udvikle os i.

Vi glæder os over, at du læste med så langt. Sig til hvis du falder over en fejl eller har forslag til forbedringer.

Horn, metal op i röven & stay metal

Redaktionen
Claus & Jesper

... og en særlig stor og kæmpe tak til vores udvikler, Christoffer.

Kommentarer (14)

MGS

MGS

Indlæg: 180

Fedt! Tillykke med det nye

Fedt! Tillykke med det nye site. Det er vemodigt at sige farvel til det gamle site som jeg begyndte at kode fra bunden i en teksteditor i 1999, før der var noget der hed CMS. Det er sgu fedt at se, at den gamle historik er bevaret, så det er en fornøjelse at se sitet sætte i nyt gear! Jeg glæder mig til at følge udviklingen...

Skål!

Morten

Satoren

Tidligere anmelder

Indlæg: 33

Lækkert forfriskende nyt look

Lækkert forfriskende nyt look, drenge.

I rykker (rocker) præcis når i skal.

Fuld kraft frem matroser.

666 hilsner

Mike Christiansen

Tidligere anmelder

Indlæg: 9

Sgu lækkert nyt look.

Sgu lækkert nyt look. Overskueligheden er helt i top, og glæder mig til at følge med fremover.

jonas hightower

Fedt site - nice look....

Fedt site - nice look....

@MGS - those were the days... men de har da beholdt logoet ;)

jonas a!b

ja lidt vemodigt er det jo,

ja lidt vemodigt er det jo, men de har beholdt logo'et... :)

håber alt er vel i sønderjylland

hightower

Indlæg: 2

hey morten, wie gehts ?

hey morten, wie gehts ?

hightower

Indlæg: 2

et forslag - mulighed for

et forslag - mulighed for personlige beskeder via sitet? og generelt flere muligheder med ens brugerprofil...

UMUR

UMUR

Indlæg: 93

Det nye site ser rigtigt fint

Det nye site ser rigtigt fint ud, og er klart mere overskueligt end det gamle. Ros for det. Det er ikke så meget jeg har brugt det gamle site, men jeg synes, jeg husker, at der var et forum. Umiddelbart kan jeg ikke finde et forum her. Er det korrekt?

Christoffer Kjeldgaard

Indlæg: 4

Hej UMUR,

Hej UMUR,

Mange tak for ordene.

Det er helt rigtigt husket, at vi havde et forum på det gamle site. Som det sikkert er tilfældet mange andre steder med niche-forums, oplevede vi at megen af den daglige kommunikation var rykket til de sociale medier - og Facebook i særdeleshed. Det efterlod forummet her mere eller mindre dødt. Vi besluttede derfor, at vi i første omgang ikke ville kaste så meget energi efter at overflytte det gamle forum til det nye site, men skulle behovet melde sig, og skulle der være efterspørgsel nok til at forummet vil blive brugt, er det naturligvis noget vi vil prioritere.

UMUR

UMUR

Indlæg: 93

OK, jeg tænkte nok det var

OK, jeg tænkte nok det var tilfældet :-)

MGS

MGS

Indlæg: 180

Hey Jonas!

Hey Jonas!

Dælme længe siden, ja. Og ja, det er stadig dit goe' gamle logo der bliver brugt :)
Håber det går godt. Alt vel her!

M

UMUR

UMUR

Indlæg: 93

Hej Morten. Lige nu kan jeg

Hej Morten. Lige nu kan jeg ikke helt huske, hvor vi kender hinanden fra? Har vi skrevet sammen engang, eller måske drukket en lille øl engang til en koncert :-) ? Eller måske fra Metal Music Archives? Jeg møder en del mennesker via min admin funktion, så jeg beklager, at jeg ikke altid kan huske alle. Det er noget med navne...ansigter husker jeg bedre :-)

MGS

MGS

Indlæg: 180

Hej UMUR

Hej UMUR

Kan godt forstå forvirringen. Mit svar var til brugeren hightower/a!b :)

Anonym

Ha ha, åbenbart flere med det

Ha ha, åbenbart flere med det samme navn :-)