Kiss, billede fra Horsens 9 maj 2017
Kiss, samlet på scenen 9 maj 2017

Kiss

Forum Horsens, Horsens

Pretty Maids

Pretty Maids

Endnu en gang er det de danske gentlemen i form af Pretty Maids, som trak det længste strå. Og så var det ikke engang sådan, at det var en af de herrers bedste optrædener (overhovedet), men set i skyggen af, hvad der efterfulgte dem, var det en ganske glimrende performance fra de danske mænd. De forstår at fange publikum, og deres spil på scenen er ganske fornøjeligt at se på. Jeg manglede dog et par af det gode, gamle Pretty Maids, da bandet hovedsageligt havde valgt at spille en del af deres nyere (fra de sidste 15 år), og da de tilmed valgte at spille et så legendarisk nummer som “The Wall” med Pink Floyd, tabte de mig lidt. Men de kom da igennem det. Dog virkede det hele lidt forjaget og hurtigt overstået, men måske var det for at gøre plads til aftenens hovednavn. I min verden kunne Pretty Maids dog godt have spillet noget længere for fornøjelsens skyld. Personligt ser jeg frem til at møde de danske drenge i Tyskland til sommer, når de gæster Headbangers Open Air.

7/10

Kiss

Lige på, Kiss Horsens 9 maj

Det var med den tanke, at jeg forlod Forum tirsdag aften, for på alle tænkelige måder var Kiss en skuffelse af dem, man ikke møder mange af. Bevares, sceneshowet var da gennemført med blod, en flyvende bassist og fine kostumer… problemet var bare, at det var det samme som i 80’erne, og der var intet nyt under solen. Det var de samme klichéer, som Kiss blev kendt på tilbage i deres storhedstid, og ærligt så virker det ikke mere. De fire mænd prøvede ihærdigt at fylde scenen ud, men desværre druknede de i deres egen storhed denne aften i det jyske.
Allerværst var dog den piben, som vi blev “underholdt” med mellem de forskellige numre, da Paul Stanleys stemme vel efterhånden kun kan betegnes som brugt, gammel og slidt, men med så mange år på bagen, som han har, er det dog stadig med en hvis respekt, man alligevel forsøger at lytte til, hvad han siger.. Dette var dog ret svært, da det mest af alt lød som en kat, der bliver trukket i halen samtidigt med, at nogen kører neglene ned ad skoletavlen. Og det blev bestemt ikke bedre under numrene, som indimellem næsten var uigenkendelige. De få publikummer, som Forum havde besøg af, var delt op, så halvdelen stod på gulvet og forsøgte at give Kiss noget at huske Danmark for, mens den anden halvdel valgte at sidde på tribunerne eller stå i baren. Alt i alt en aften hvor Kiss gæstede Danmark, men ikke en aften som er værd at huske.

3/10

Kommentarer (2)

Marianne

Kiss Horsens 2017

Hej Lisa.... Havde håbet at du ikke var "professionel" og dermed lønnet anmelder. Jeg fornemmede mere end sikkert, blandt front i publikum, at vi var rigtig mange der afventede afslutningen af den pinagtige og meget skingre og dårligt lydmæssige optakt af Pretty Maides, der ellers havde været store forventninger til. Måske du var i forhallen/ i baren/ på toilettet/ude at ryge/ eller ????? da Kiss gik på og stemningen kogte. De leverede da et show og en publikumskontakt- fra sekund nummer 1 og til koncerten sluttede, der fuldt levede op til rigtig manges forventninger. Hvad sker der lige for Jer anmeldere ??? jeg kan blive voldsomt i tvivl om I overhovedet var til stede !!!!

Lisa Kjær

Tidligere anmelder

Indlæg: 1

Forskellige oplevelser

Det er da dejligt at du havde en fed oplevelse. Det er jo netop en af grundene til at vi tager til koncerter og støtter op omkring musikken. At vi som publikum/anmeldere eller fotografer ikke altid er lige enige om udfaldet af de koncerter vi går til, det er en anden ting. Når vi som anmeldere går ind og hører/ser en koncert er det udelukkende frivilligt/ulønnet og noget vi selv melder os til og derfor er vores oplevelse af musikken og det der sker på scenen, lige så vilkårligt som alle andre der er tilstede i salen. Men som sagt dejligt du nød aftenen.