Zatokrev - The Bat, The Wheel And A Long Road To Nowhere

The Bat, The Wheel And A Long Road To Nowhere

· Udkom

Type:Album
Genrer:Doom metal, Sludge metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det schweiziske band Zatokrev byder på deres tredje album The Bat, The Wheel and a Long Road to Nowhere på en gang sludgemetal/ rock’n’roll af bedste skuffe.

Bandet har eksisteret siden 2002, og umiddelbart er det bands som All Hail The Yeti og Red Fang, jeg kommer til at tænke på, da albummet klinger ud gennem højtalerne.

Første nummer starter med en rigtig lækker, mørk guitar solo, hvorefter en nærmest blacklignende vokal tager over, og skriger sine pinsler ud, mens anden stemmen nynner gennem nummeret. ”Goddamn Lights”, som nummeret hedder, byder på en masse gode temposkift, og sidst i nummeret på et rigtig lækkert rock’n’roll tvist. Et andet nummer, som jeg vil fremhæve er ”9” grundet, at det er rigtig fedt sat sammen. Det næsten 9 min. lange nummer rundes af med et par lange, virkelig lækre rock’n’roll riffs, som får mig til at tænke på serien ”Walker Texas Ranger”. Der er denne nærmest western stemning over nummeret, hvilket går igen på mange af albummets numre.

Der er en tung og dyster rock’n’roll stemning over skiven, hvilket understrejes af den nærmest desperate doomlignende vokal. Der hersker en uheldsvanger atmosfære over The Bat, The Wheel And A Long Road To Nowhere, og man ikke helt sikker på, om man skal svinge garnet i takt, eller gemme sig under den nærmeste seng, for det er tungt og mørkt. Der er ikke meget glæde at finde på tredje udgivelse fra Zatokrev, kun smerte og mørke.

Hele albummet er virkelig godt sat sammen, og de instrumentelle skift, vekslen mellem blackmetal vokal og en mere messende vokal samt de til tider doomtunge passager, skaber en rigtig lækker lyd. Derfor vil jeg klart anbefale, at du tjekker Zatokrev ud.

Her er Goddamn Light fra skiven.

Tracklist

  1. Goddamn Light
  2. 9
  3. Rodeo with Snakes
  4. Medium
  5. The Wheel
  6. Feel the Fire Pt.1
  7. Feel the Fire Pt.2
  8. The Bat
  9. Angels of Cross