Satan's Wrath - Galloping Blasphemy

Galloping Blasphemy

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Thrash metal
Spilletid:40.23
Antal numre:9

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Satan's Wrath er et nyt extreme metal bandt fra Tyskland. Ja meget andet info er der ikke at finde om bandet, da de er meget imod den moderne ''social media'' som mange bands bruger til at promovere deres arbejde. Bandet består af Tas Danazoglou (vokal, trommer & bas) og Stamos K (guitar), og spiller ''old school'' extreme metal fra 80erne, fra en tid hvor både Thrash, Black og Death Metal var en og samme ting. De er nu ude med deres debut album Galloping Blasphemy og det har været en fornøjelse at lytte igennem.

Det første jeg tænkte da jeg så album coveret var: ''åh nej endnu et run of the mill dårligt produceret Black Metal album'', men jeg tog fejl. Albummet, artwork osv er nok mest af alt tilstede for at tiltrække opmærksomhed, for som det er i det fleste tilfælde, sælger ekstremer. Med det sat til side, så forestil dig en blanding mellem Venom, Slayer og Mercyful Fate, så har du nogenlunde en ide om hvad der ligger sig i vente med Galloping Blasphemy. Albummet blander den klassiske thrashy fart i både guitar, bas og trommespil, med en vokal af black metal shrieks, dertil med den tunge distortion og hurtige riffs fra Death Metal. Det lyder vanvittigt, men det er faktisk slet ikke så tungt som du nok umiddelbart tænker. Det er da helt bestemt en rimelig heavy skive, men ikke vildere og tungere end moderne extreme metal bands. Her er tale om et band der går tilbage til en tid hvor metal ikke var, til tider vanvittigt, genre inddelt som nu.

Her er alt i alt tale om en skide god debut skive, fra et band som helt klart har fanget min opmærksomhed, og jeg er meget spændt på hvad Satan's Wrath har at byde på i fremtiden. Helt klart en skive du bør checke ud, hvis du havde en tendens til at elske 80ernes ekstreme metal acts.

Til sidst vil jeg slutte med nummeret "Between Belial and Satan". Det er det eneste nummer der er tilgængelig på YouTube, men er tilfældigvis også en af de bedste på skiven.

Tracklist

  1. Leonard Rising - Night of the Whip
  2. Between Belial and Satan
  3. One Thousand Goats in Sodom
  4. Hail Tritone, Hail Lucifer
  5. Galloping Blasphemy
  6. Death Possessed
  7. Death to Life
  8. Slaves of the Inverted Cross
  9. Satan's Wrath