Deicide - In The Minds Of Evil

In The Minds Of Evil

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 10/10 baseret på 1 stemme.

Glen Benton er stadig sur på gud

Deicide er et af de mest succesfulde dødsmetal bands i verden, og har leveret død og antikristendom til folket siden 1987. Jeg har altid set Deicide som et band som havde et par gode sange, men har aldrig givet mig tid til at lytte til deres musik. Det eneste jeg vidste om Deicide var at Glen Benton har brændt et omvendt kors i ansigtet på sig selv, og at de har et kult status indenfor dødsmetal.

Pladen starter ud med nummeret " In The Minds Of Evil " og en dæmonisk stemme siger " Summon, I Just Want To Watch The World Burn ", så har Deicide skabt et billede af misantropi for resten af pladen. Deicide består af en enhed af talentfulde musikere, med Jack Owen på Lead guitar som tidligere har spillet i Cannibal Corpse, viser fantastiske solo'er på denne skive, og fantastiske riffs. Trommeslager Steve Asheim er sammen med Benton de eneste to originale medlemmer tilbage i Deicide, og gør stadig et fantastisk arbejde. Vokalen bliver leveret stærkt og ondt af Benton, da han skriger disse antikristne tekster, og synger om hvor meget han ønsker at verdenen skal brænde op. Produktionen er meget god. Alting er tydeligt og ingenting er blevet holdt udenfor. Trommerne bliver leveret i en fart som man ikke selv ville tro på. Asheim da fuldstændig smadrer tønderne med sine blastbeats og dobbelt stortrommer.

In The Minds Of Evil er en virkelig god dødsmetal plade. Efter som jeg ikke har hørt så meget hos Deicide, men denne plade har gjort mig til en fan. Jeg har hørt noget af deres gamle, og mange har sagt at Deicide har været i en dårlig periode i mange år nu, og det er så det hvor jeg kan hive den nye skive frem og sige " Værsgo! ".

Tracklist

 1. In The Minds Of Evil
 2. Thou Begone
 3. Godkill
 4. Beyond Salvation
 5. Misery Of One
 6. Between The Flesh And The Void
 7. Even The Gods Can Bleed
 8. Trample The Cross
 9. Fallen To Silence
 10. Kill The Light Of Christ
 11. End The Wrath Of God

Kommentarer (2)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Deres absolut bedste skive

Deres absolut bedste skive siden "Legion" eller måske "Once Upon The Cross", med lidt god vilje... \../ Syntes ikke Deicide har været direkte dårlige, selv om de har haft en mindre god periode... Det er dog længe siden de har smadre så meget igennem, som de gør på denne skive...

Daniel Wilkens gav Deicide - In The Minds Of Evil 10/10.

Nikolaj

En lille korrektion:

En lille korrektion: Sætningen der siges i starten er fra The Dark Knight. Alfred siger: "Some men just want to watch the world burn."