Cradle of Filth spiller koncert i VoxHall, Aarhus C .
Cradle of Filth - Evermore Darkly

Evermore Darkly

· Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Antal numre:8

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

Efter udgivelsen af studiealbummet Darkly, Darkly, Venus Aversa valgte Cradle of Filth tilbage i 2011 at udgive EP’en Evermore Darkly. En skive, som indeholder bl.a. to nye sange, gamle versioner af "Forgive me Father (I have Sinned)" og en trance udgave af denne, samt ældre udgaver af andre af Darkly, Darkly, Venus Aversa numre. I alt otte tracks med en varighed på lidt over 43 min.

På EP’en bydes kun på to nye numre. Resten af numrene er enten demoudgaver af numre fra Darkly, Darkly, Venus Aversa, remixede udgaver eller et nummer af ældre dato. Der er dermed ikke så meget nyt at hente på Evermore Darkly. Kvalitetsmæssig er skiven fin, men jeg må sige, at for mig virker det som om, at Cradle of Filth lige skulle have de sidste håndøre ud af numrene, inden de går i gang med noget nyt. Der er ikke meget at komme efter, og med mindre man er meget stor Cradle of Filth fan, vil jeg anbefale, at man kun skaffer sig de to nye numre "Transmission From Hell" og "Thank You Lucky Stars", som har et ældre Cradle of Filth skær over sig.

Jeg må sige, at det er spild af penge at købe hele Evermore Darkly skiven medmindre, man er virkelig stor Cradle of Filth tilhænger. Der er ikke særlig meget at komme efter, og personligt har jeg aldrig været så meget til at lytte til ældre udgave af sange, og derfor vil en investering i Evermore Darkly for mig, være penge ud af vinduet.

Trackliste:

1. Transmission from Hell 2. Thank Your Lucky Scars 3. Forgive Me Father (I Have Sinned) 4. Lilith Immaculate (Extended Length) 5. The Persecution Song - Elder version 6. Forgive Me Father (I'm in a Trance) 7. The Spawn of Love And War - Elder version 8. Summer Dying Fast