Beneath The Massacre - Incongruous

Incongruous

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Canadiske Beneath The Massacre smadrer derudaf på Incongruous i vanlig moderne teknisk dødsmetalstil. Incongruous er kompromisløs på mange måder med de 11 sange, der eksekveres på lidt over en halv time, hvilket da også betyder at sangene er barberet ind til benet – selv sangtitlerne består for det meste kun af et enkelt ord. Det har bestemt sin charme når bands leverer dødsmetalvaren uden svinkeærinder og samtidig holder så højt et teknisk niveau som er tilfældet med Beneath The Massacre.

Problemet for denne anmelder er at der er alt for få nuancer, når Beneath the Massacre kværner løs med deres tekniske og mekaniske dødsmetal og det betyder at sangene på Incongruous bliver meget enslydende. Det kunne måske have hjulpet med en lidt mere alsidig vokalist, da der som oftest kun bydes på standardgrowl på Incongruous. Der er i hvert fald ingen der kan anklage Beneath The Massacre for at sælge ud, idet Incongruous er så godt som strippet for melodiske elementer – så er ovennævnte beskrivelse den måde du ønsker dødsmetal serveret på, er der nok større chancer for at du vil synes bedre om seneste album fra Beneath The Massacre end jeg gør. De musikalske evner hos Beneath The Massacre skal dog ingenlunde betvivles, men det er på ingen måde nok til at gøre albummet interessant for denne anmelder.

Tracklist: 01. Symptoms 02. Hunted 03. Left Hand 04. Hopes 05. It 06. Light 07. Incongruous 08. Pedestal 09. Grief 10. Damages 11. Unheard

I nedenstående har du mulighed for at høre nummeret Left Hand fra Incongruous .