Arafel - The Second Strike: Through The Flame Of Ages

The Second Strike: Through The Flame Of Ages

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Folk metal
Spilletid:41:19
Antal numre:7

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Bandet Arafel består af 3 russiske gutter, som er immigreret til Israel, og nu er kommet med deres andet udspil. Skiven består af 7 numre, men idet der stort set er to intro numre, er der her fem reele numre, der har en samlet spilletid på knap 38 minutter.

Første sang "Wrong Future" starter hårdt ud, men kunne med forveksling ligne en start taget fra Dissection's "Storm Of The Light's Bane". Det varer dog ikke længe inden en af gæstemusikerne Monika dukker op i lydbilledet. Hun spiller violin, og dette efterfølges af en hel del synthesizers og mere blackmetal smadder. Denne komposition går igennem på resten af pladen. Symfonisk blackmetal går skiftevis hånd i hånd med folk passager som indeholder violin og fløjter.

Ved et kig i bookletten, lægger man mærke til, at hele skiven består af 9 vers og ét omkvæd. Udover dette er de fire af versene på russisk. Jeg har prøvet at følge med i de engelske tekster, men synes ikke rigtig der altid bliver sunget det der står. Om det er en fejl, ved jeg ikke, men underligt virker det da. Sangeren Miron, som er gæstesangeren har også en meget anderledes stemme. Jeg håber for ham, at der er effekter på hans stemme, idet han lyder som en kloning af Gollum fra Ringenes Herre.

Er man til symfonisk blackmetal med folk elementer kan denne skive godt være en lytter værd. Det er en ok produktion og de bruger elementer fra blandt andet Dissection, Dimmu Borgir og Emperor.