Aosoth - Ashes of Angels

Ashes of Angels

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Progressive Black Metal
Spilletid:45.37
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Franske Aosoth blev startet som et parallel-projekt af medlemmerne i Antaeus og de 2 grupper udgav en split cd i 2002. Efter Antaeus gik i dvale og medlemmerne spredtes for vinden, genoptog MkM (sanger) bandet Aosoth og ansatte Bestial Satanic T aka Sebastian Tuvi, tidligere guitarist i Aborted, som nu spiller alle instrumenter i Aosoth. Bandets fuldlængde-debut, der også hedder Aosoth, udkom i 2008 og nu er bandet så på gaden med opfølgeren, Ashes Of Angels.

Ashes Of Angels er en hæsblæsende hurtig black metalskive med en rigtig god produktion, der lige bibeholder en nødvendig mængde råhed i sangene. Efter at have blæst lytteren omkuld med åbningsnummeret "Somgs Without Lungs" og det monstrøse titlespor "Ashes Of Angels", sætter Aosoth tempoet helt ned og droner afsted med "Path Of Twisted Light". Temposkiftet giver dig lidt pusterum inden "Embrace And Enlightment" sætter dig på røven igen. Således skifter skiven mellem vildt og grumt og atmosfærisk. En fremragende skive der bliver afsluttet med albummets bedste nummer, "Banished" og et Antaeus covernummer der hedder "Inner War"

Aosoth beviser med "Ashes Of Angels" at de tilhører toppen af black metalscenen i Frankrig sammen med f.eks Blut Aus Nord og Deathspell Omega. En scene der efterhånden sagtens kan tåle sammenligning med den Skandinaviske scene. 8 kranier.