All Trays For Venom - Burned By Blackened Sun

Burned By Blackened Sun

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Thrash metal
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

All Trays For Venom er et forholdsvist nyt metalcore band fra Århus, hvis debutalbum hedder Burned By Blackened Sun. Bandet startede tilbage i 2008, og har før Burned By Blackened Sun en demo og en EP på samvittigheden.

Ifølge bandet selv har målet med at udgive skiven været at skabe en bred referenceramme indenfor både rock og metal. Jeg må sige, at jeg har mine tvivl i forhold til rock segmentet, da det mest rockede på skiven i mine ører er en Killswitch Engage lignende lyd på flere numre. Som så mange andre metalcore bands benytter All Trays For Venom sig af traditionelle metalelementer, hardcore og intense breakdowns. Det er især de intense breakdowns, hvor All Trays For Venom i mine øjne vinder, for resten af skiven mangler variation og dybde efter min smag. Det ene nummer minder for meget om det andet, og det virker på mig som om, at bandet er lidt nervøse for mere stille og nedtonede passager. Derfor kommer de intense breakdowns, der optræder på flere numre, som et godt afbræk i en ellers "meget lig andet metalcore" gang metal.

Rent teknisk er der ikke så meget at komme efter. Burned By Blackened Sun er indspillet med Jacok Bredahl bag knapperne, og både de instrumentelle passager og vokalen udføres til UG. En ting jeg synes man skal være ekstra opmærksom på er på nummeret "This Love Is Damned To Hell", hvor et klassisk heavy guitarriff ca. halvvejs i nummeret bryder den ellers gentagne metalcore lyd. Flere steder på skiven gør bandet brug af sådanne elementer, og disse er med til at trække skiven op og skabe den variation, jeg ellers kunne have efterlyst.

Så alt i alt er Burned By Blackened Sun et godkendt debutalbum, og hvis man er til denne form for metal, er All Trays For Venom et tjek værd.

Trackliste:

1. Learn to Bleed 2. A Vicious Circle 3. This Love Is Damned To Hell 4. The Revenge Of Dr. Phil 5. Truth Is For The Weak 6. My Guide To Nowhere 7. One World For The Wicked 8. Bring Back The Pain 9. Until The End 10. Death Robot 11. Scars Of You 12. Waves Of Destruction