Navne til Summer Breeze, Royal Metalfest og Wacken

Det er årstid for at de store tyske metalfestivaller offentliggør navne.

Således kan Summer Breeze offentliggøre at de har booket Sepultura til Summer Breeze 2010, der finder sted fra 19.-21. august som sædvanligt i Dinkelsbühl.

Udover Sepultura er allerede Dark Funeral, Dark Tranquility, Die Apokalyptischen Reiter, Hypocrisy, Obituary og Subway to Sally offentliggjort.

Sepultura kan dog også opleves på dansk grund lidt før.

Således er de blevet booket til Royal Metal Fest i Århus, sammen med Belphegor fra Østrig og danske The Kandidate, der har tidligere Hatesphere frontmand Jacob Bredahl på vokal. Royal Metal Fest udvider efter dette års succes i 2010 til at være en 3-dagesfestival.

Royal Metal Fest lover i alt 18 bands, og festivallen vil finde sted fra 15.-17. april 2010.

Wacken har i dag offentliggjort endnu et bandnavn i deres julekalender. Wacken finder sted fra 5. til 7. august, og har således allerede nu Immortal, Corvus Corax, U.D.O. og Candlemass på plakaten.

Kommentarer (2)

CeZo

Indlæg: 6

Som altid glemmer i With Full

Som altid glemmer i With Full Force!
De kører også en julekalender, og har indtil nu afsløret Ektomorf og Evergreen Terrace.

Det er synd og skam at i glemmer den fantastiske festival! Jeg har været der de sidste 4 år, og har bedre erfaringer med festivalen end f.eks. Wacken!

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Vi har under opsejling at

Vi har under opsejling at lave et afsnit under heavymetal.dk hvor vi lægger forskellige info ind om de store festivaller rundt omkring i den store hvide verden.

Skal nok huske denne omtalte også ;)

Tilføj kommentar