Servi Diaboli  - We Are Hidden

We Are Hidden

Udkom

Type:EP
Genre:Black metal
Antal numre:4

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Uoriginalt og kedeligt black metal fra Spanien.

Servi Diaboli er et relativt nyt black metal band. Bandet blev dannet i 2011 af guitaristen Armando Luiz. I 2011 udgav de en demo, og her i 2013 har de udgivet EP'en We are Hidden, bestående af fire numre, som jeg nu vil anmelde.

EP'en starter meget ligepå, en kort intro efterfulgt af meget traditionel black metal. Der er lagt vægt på bassen, ganske normale - og kedelige - riffs og blastbeat. Vokalen er absolut ikke imponerende, og ordene bliver udtalt alt for tydeligt hvis du spørger mig, og at den spanske accent kan høres, gør det ikke spor bedre.

Stemningen igennem EP'en er meget vanskelig og forvirrende. Det ene øjeblik er den utrolig melankolsk, det næste spredes der glæde i lydbilledet. Lidt ligesom gravide kvinder. Produktionen af EP'en er derimod udemærket. Det er ikke for rådt og ikke for fint. I mixingen er både vokalen og bassen dog for høj, og den guitar måtte gerne skrues op til trommeniveauet.

We are Hidden er som sådan ikke dårligt. Det er bare meget uroriginalt og meget kedeligt. Selvfølgelig er det svært at lave noget unikt og originalt idag, men på We are Hidden har forsøget ihvertfald heller ikke været der.

Tracklist

  1. Sinful Souls
  2. The Night
  3. The First Night of a Vampire
  4. We are Hidden