Rise Against - Siren Song Of The Counter Culture

Siren Song Of The Counter Culture

/ Universal Music · Udkom

Type:Album
Genrer:Punk, Hardcore
Spilletid:41:49
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

"Der er noget galt med verden, og især med Amerika" lader til at være det gennemgående tema for Rise Against's eksistensgrundlag. Det kan man jo synes om eller lade være, men antipatiet mod deres hjemland forsyner uden tvivl Rise Against med tilstrækkelig vrede til at frembringe noget fed, punket rock.

Åbningsnummeret, "State of the Union", er skivens vredeste og mest aggressive nummer - derefter veksles der støt frem og tilbage mellem det aggressive og det mere melodiske. Albummets elvte skæring, "Swing Life Away" er sågar et sødt lille akustisk nummer, hvor protesten mod verdens generelle tilstand nærmest er gemt helt væk bag kærlighedserklæringer.

Enkle riffs, fængende melodier lette omkvæd er den generelle struktur for hver eneste skæring på dette album. Den noget poppede struktur gør albummet let tilgængeligt for de fleste uden på noget tidspunkt at hæmme musikken: når der er brug for en solo eller en variation, er den der. Vokalist Tim veksler jævnligt mellem sang og vred, arrig råben, og gør egentlig begge dele ganske fortræffeligt, dog uden på nogen måde at fremstå som noget vidunder.

Rise Against laver måske ikke ligefrem stor kunst, men hvert eneste nummer på "Siren Song of the Counter Culture" rammer og fænger, og holder til mange gennemlytninger.

Tilføj kommentar