Mortal Sin - An Absence Of Faith

An Absence Of Faith

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Spilletid:47:23
Antal numre:10

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: 10/10 baseret på 1 stemme.

Jeg har aldrig hørt disse australske Thrashere's gamle materiale og kan derfor ikke rigtig sammenligne dette, deres comeback med det. Det eneste jeg sikkert kan sige er at, man nok ikke var så moderne lydende dengang men at der siden nok har sneget sig en Machine Head plade ind i samlingen siden de sene firsere. Bandets går nemlig yderst rytmisk til værks, hvilket ikke helt var tilfældet i dette omfang i firserne. Ellers kunne man da godt mene at høre enkelte inspirationer fra Anthrax og i mindre omfang Exodus. Desuden har der også sneget sig et par blastbeats ind her og der hvilket da også tyder på at man ikke ser sig selv fanget i firserne. Pladens højdepunkt er skivens længste nummer "Tears of Redemption", der også er det nummer der skiller sig mest ud med dens østerlandske flavour og mere ufortyndede Thrash. Men ellers er det meste af skiven domineret af den mere groovede og midtempo styrede version, hvilket er lidt ærgerligt, eftersom man helt klart brillerer i det høje tempo. Dette er nok ikke verdens mest vigtige reunion i mands minde, men for fans af det gamle kunne dette da sikkert være værd at investere i.

Kommentarer (10)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Mayhemic Destruction fra 1987

Mayhemic Destruction fra 1987 deres debut, er en absolut klassiker og var dengang ligeså fed som noget af det bedste fra Bay area, på højde med Forbidden -Forbidden Evil. Mange kaldte dem for Metallica rip off dengang, men sandheden var at de var langt hårdere og mere thrashede, jeg har kun hørt den nye en enkelt gang, men den har intet at byde på i forhold til den før nævnte klassiker.

hellcock

Indlæg: 189

jeg har overvejet at købe

jeg har overvejet at købe denne skive men når der skrives Machine head, så tror jeg at jeg alligevel tænker over det en ekstra gang.

hellcock gav Mortal Sin - An Absence Of Faith 10/10.

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

@2

@2
Ja det ville nok ikke være en dårlig ide at give den en lytter inden du køber den hvis man forventer 100% old school thrash.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Deres debut er der intet

Deres debut er der intet Machine Head over overhovedet, Jeg synes også Machine Head sucks.

hellcock

Indlæg: 189

Fuck det! Jeg har sgu bestilt

Fuck det! Jeg har sgu bestilt den - så håber jeg ikke at mine øre rkan høre noget det minder om machine "megaskod" head.

hellcock gav Mortal Sin - An Absence Of Faith 10/10.

Deathface

Indlæg: 36

Mayhemic var fed, men nu må

Mayhemic var fed, men nu må vi ikke glemme efterfølgren Face of despair, hvor de fik det hele til at gå op i en højere enhed.....Smuk smuk thrash

Deathface

Indlæg: 36

I am

I am immortaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Deathface kender sine

Deathface kender sine klassikere! De to første Mortal Sin plader holder sgu stadig den dag idag!!! Den gang blev de iøvrigt også kaldt Australiens svar på Metallica, hvilket som sådan ikke var helt ved siden af....

hellcock

Indlæg: 189

The infantry corps er sgu

The infantry corps er sgu også et fantastisk nummer.

hellcock gav Mortal Sin - An Absence Of Faith 10/10.

hellcock

Indlæg: 189

Så har fået skiven og jeg er

Så har fået skiven og jeg er sgu blevet positivt overrasket!!

Den er klart værd at lytte på........ Matt Maurer synger rigtig fedt!!

hellcock gav Mortal Sin - An Absence Of Faith 10/10.