Massacre - Back From Beyond

Back From Beyond

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:14

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 5/10 baseret på 1 stemme.

Florida deathmetal i klassisk old school style

Massacre har levet en omskiftelig tilværelse, og har gennem bandets lange karriere bokset mere med udskiftninger og forskelige lineups, fremfor bandets udgivelser.

Til trods for, at bandet har eksisteret siden firserne er det kun blevet til tre albums. Men med skiftende medlemmer fra prominente bands som Death og Obituary er der styr på både historik, formaliteter og hvordan dødsmetal skal leveres.

Florida death metal

Edwin Webbs vokal er et sikkert højdepunkt på albummet, og han mestre flere forskellige vokal teknikker inden for genren. Alene af den grund er albummet værd at lytte til. Instrumentelt er der en bred palette. Der er alt fra tonsertungt og langsomt til uptempo.

Soloerne findes, men kun i afmålte størrelser. Samtlige numre er gode, men det er omvendt svært at fremhæve et fremfor andre. Der er et par gode introer som skaber lidt variation, men generelt er der bare fuld kraft frem.

Albummet er gennemført fra start til slut, men som old school dødsmetallen generelt også ganske forudsigeligt - og inden for de rammer og normer som genren nu engang dikterer. Det lyder som da Autopsy, Death eller Obituary var i deres velmagtsdage i slutningen af 80´erne. Bandet har, før albummet udkom, udtalt at de har forsøgt at tilgodese både fans af både old school og new school dødsmetal. "We believe fans old and new are going to enjoy this slab of Florida death meta!”
Men fokus har i praksis været på dødsmetal som vi nu engang kender det bedst, og albummet tilbyder derfor ikke meget nyt - desværre.

Brutal, ligefrem og lige i fjæset

Albummet er med fuld skrue fremad og med massere af både energi og vilje. Men også meget klassisk og ikke videre originalt. Med bandets fornemme fortid kunne man godt have ønsket sig et kreativt indspark eller en nyfortolkning af en genre som ofte spille de sikre kort.

Men hvis du er til old school dødsmetal og fortrækker, at din metal er brutal, ligefrem og lige i fjæset - så har Massacre opfyldt alle dine ønsker.

MASSACRE - Back From Beyond (OFFICIAL VIDEO)

Tracklist

 1. As We Wait To Die
 2. Ascension Of The Deceased
 3. Hunter's Blood
 4. Darkness Fell
 5. False Revelation
 6. Succumb To Rapture
 7. Remnants Of Hatred
 8. Shield Of The Son
 9. The Evil Within
 10. Sands Of Time
 11. Beast Of Vengeance
 12. Back From Beyond
 13. Honor The Fallen

Kommentarer (2)

hellcock

Indlæg: 189

At kalde bandet Massacre er

At kalde bandet Massacre er en hån og et ynkeligt forsøg på at presse citronen!

Det er muligt at Ed er teknisk dygtigere, men han når aldrig Kam Lee til sokkeholderne i Massacre-øjemed!

De kunne sgu ligesågodt ha' kaldt bandt Five Fet Under!

hellcock gav Massacre - Back From Beyond 5/10.

UMUR

UMUR

Indlæg: 85

Det er et udmærket old school

Det er et udmærket old school death metal album, men heller ikke mere end det. Jeg er enig i en 7/10 rating, bedømt ud fra production, sangskrivning og den musikalske kunnen. Jeg har dog heller aldrig været en kæmpe fan af "From Beyond" som jo ellers af de fleste dødshoveder bliver betragtet som en old school death metal klassiker.

Tilføj kommentar